Web Analytics
Jump to content

Lage reim til gitar


Recommended Posts

Hola!

På jobb i natt fant jeg en bærereim jeg tenkte ville være kul som reim. Den er lik det som brukes som bilbelte. Den brukes egentlig til å løfte en rull med stigtetråd, og skal tåle 250 kg, så den bør holde;) og den er mer enn lang nok.

Så er greia. Materialet er jo veldig sterkt, dama var usikker på om symaskinen hennes holder hvis hun skal sy i den.

Har vurdert og måle opp lengde, få hull, og bruke grolsch trikset. Men da er det jo nada justeringsmuligheter.

Er det noen som har noen bedre tips/ideer?

Link to comment
Share on other sites

det eneste jeg kan komme med er at den reima jeg bruker mest er fra når jeg gikk musikklinja. et gammalt skinnbelte som jeg kløpte til ønskelig lengde og lagde høl.

null justeringsmuligheter, men samtidig null sjans for at lengden vil vandre.

elsker den.

Link to comment
Share on other sites

Kult. Er bare litt usikker på hvordan det er å lage hull i dette materialet uten at det går Balle. Bør vel helst sy rundt der det blir hull, eller kanskje det ikke trengs fordi det er så sterkt?

Lurer litt på hva jeg skal gjøre for å få hull. Drille er vel lettest

Link to comment
Share on other sites

fins nok tonnevis av metoder.

jeg tok enkelt og greit å drilla et lite hull, og gjorde et snitt på ca 1 cm fra hullet og rett oppover (mot hodet ditt om du har på deg reima).

dette har holdt at jeg har prøvd på plass. eller så kan du jo kjøpe deg strap-locks.

jeg har forresten en som jeg skal gi bort om du trenger :) ligger bilde av den under andre gjenstander, mener jeg det var...

Link to comment
Share on other sites

Blir nok noe i den duren. Tusen takk for tilbudet. Foreløpig blir det grolsch gummi. Eneste reima jeg har for tiden er så grell og Harry at jeg tør ikke ha den på les paulen. Funker dette får jeg evnt lage fler reimer og eksperimente litt. Disse reimene kaster vi bare, så det er jo gull;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg vurderte slik reim en gang. Men oppdaget at jeg hatet den lave friksjonen. Så gikk over til lær som uansett ikke glir, på verken skjorte eller bar hud. Har aldri vurdert annet etter. Jeg har fast lengde, men lager to hull i bakkant. Slik har jeg rockehøyden på knær, men kan dra den enkelt opp 10-15cm for superteknisk klassisk gitar sweeptappespeedchickenpicking-style. Hullet oppe ved hals er skrudd fast og ramler ikke av.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.