Web Analytics
Jump to content

NGD - Marshall Haze 15


Pottifar

Recommended Posts

Har hatt en slik. Veldig kul og sint liten amp med gode variasjonsmuligheter. Jeg hadde også rettkabinettet under (altså 2 kabs), og det låt fett. Angrer litt på at jeg ikke testet den litt bedre med litt dyrere rør enn originalt, men slik ble det nå en gang. Jeg er egentlig litt forbauset over at den ikke har blitt mer populær og anerkjent. Jeg synes denne låter bedre enn f.eks. JCM 2000 serien.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er virkelig overrasket over hvor enormt bra lyd denne ampen lager. For meg fungerer denne som både øvingsamp hjemme på og klarer å dra på nok som reserveamp på øving. Har svært høye forhåpningen til denne i studio. Den innebygde chorusen låter svært bra i mine ører. Jeg er ikek spesielt glad i digital delay, så der sverger jeg nok fortsatt til EHX sin Memory Boy når jeg trenger delay.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har brukt Audun sin gamle på en konsert jeg hadde med et sangkor, låt temmelig bra det faktisk :)

Brukte bare reverben av de innebygde effektene da, men for å være en såpass billig liten amp låter det slettes ikke verst, sammenlignet med Tiny Terroren jeg brukte før, så er vel Hazen ofte et bedre valg :)

Edit: brukte den med ei 1x12-kasse med godt innspilt V30, skal ikke se bort ifra at det kanskje hjalp ekstra. Synes den låt endel bedre med det enn det medfølgende kabinettet.

Edited by KristianF
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.