Web Analytics
Jump to content

Moog Minitaur bass synth


simenandreas

Recommended Posts

Hei dere! Jeg har prøvd en del bass-synth pedaler, men aldri funnet meg til rette i noen av de. Nå vurderer jeg å kjøpe meg en Moog Minitaur som godt skal ligne en Moog Slim Phatty bass-synth. Slim Phatty synthen er for eksempel brukt på mye av Michael Jackson og Ole Børud sine låter, og låter fenomenalt etter min mening. Greia er at jeg ikke kan spille keyboard særlig bra, men jeg kom akkurat over denne "Sonuus b2m". Dette skal vist være en bass til midi converter som jeg kan bruke for å kunne spille bassen rett i Minitauren uten bruk av noe keyboard. Spørsmålet mitt er om dette er så enkelt som jeg tror, og hvordan er det med synth til bass amp? Det blir vel altså midi til amp.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ingen erfaring med disse. På papiret ser det ut som det skal fungere. Audiosignal fra bass til B2M'en, Midi fra B2M'en til Moog'en, Audio fra Moog til forsterker.

I dette oppsettet er det B2M'en jeg er litt usikker på. Det jeg ville vært litt skeptisk til er hvor mye forsinkelse det er på notene, om det er forskjell på lag på dype og lyse noter, og at den registrerer riktig note.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.