Web Analytics
Jump to content

Aphex Punch Factory compressor


askret
 Share

Recommended Posts

Kjøpte en slik brukt i dag. Har ikke fått prøvd den så mye, men måtte bare fortelle om strøm til denne, den er helt utrolig!

Kort sagt, har du en strømforsyning på 5 til 48 volt og pluggen passer, så funker den! Uansett polaritet eller DC eller AC.. Om ikke dette er nok er den også en DI boks med XLR plugg, og kan drives av Phantom power. Og jeg glemte visst å si at den går på 9 volt batteri også..

Tenk om alle pedaler var sånn, så enkelt det kunne vært!

Og den funker som compressor også...

Link to comment
Share on other sites

Jeg tok visst litt for godt i, DC 5-32 volt, AC 5-48 volt er riktig.....

Ligger ett lydklipp med bassing på YouTube, du får klare deg med det!

Edit: Måtte rette noe iPad autocorrect-dritt...

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

Strøm-messig er Aphex-pedalene geniale. Bruker Acoustic Xciter til kassegitar selv når jeg spiller live. Jeg har riktignok en tuner på gulvet også, og bruker dermed standard 9V DC med daisychain, men det at man har muligheten til å bruke omtrent hvasomhelst er helt genialt om man har behov for det. Putt inn en plugg med strøm og det funker, sånn stort sett :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg tok visst litt for godt i, DC 5-32 volt, AC 5-48 volt er riktig.....

Det blir vel omvendt for at tallene skal kunne stemme.

Dette løses med en likeretterbro og en switcher, omtrent på samme som gjøres inni laptoper som går enten på internt batteri eller ekstern forsyning.

ACVinmax = 32V * sqrt(2) - 2 * Vf

DCVinmax = 48V - 2 * Vf

Hvis man setter inn Vf = 0,7 (som er verdien for en typisk silisiumlikeretterdiode) så får man ACVinmax = 46,6548V og DCVinmax = 46,6V, og tallene stemmer altså perfekt for en switcher som tåler maks 46,6V.

Jeg vedder tre kroner på at du finner en knøttliten ic fra Texas Instruments inni der hvis du åpner effekten.

Link to comment
Share on other sites

Det kommer nok til å bli mer vanlig, men det koster litt (ca. 50-ish kroner per pedal i komponentkost) og det krever litt kunnskap og oversikt hos designer og fabrikant.

Brikkene som brukes er små og nette, og ligger på et annet teknologinivå enn det som vanligvis presenteres som "boutique"-greier.

MSOP10:

msop10match.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.