Web Analytics
Jump to content

Fender Telecaster American STD (2012) vs Highway 1 (2008)


AddiToll
 Share

Recommended Posts

Heisann. Jeg lurer litt på hva som er forskjellen mellom disse to type telecasterne. Jeg eier en Highway One nå og merker at lyden ikke tilfredsstiller meg helt. Hørte også at American Standard 2012 har en form for 50's custom shop pickups, noe som virket meget interessant! H1'en har ikke så crispy mørke toner hvis du skjønner. Twangen blir litt bort jo mørkere du går. Kan det ha noe med pickupene å gjøre?

Takker for svar!

Link to comment
Share on other sites

HW1 serien (andre gen) skal ha ganske hotte pu´er. Jeg tror det du kan tjene mest på er å teste andre plukkoppper, f.eks Fender CS 50s.

Med mørkere mener du når du drar ned tonekontrollen, i såfall er jo det ganske naturlig.

Link to comment
Share on other sites

Skift strenger! :P

Spøk til side, så er det ikke usannsynlig at et sett nye pickuper kan gi eg det du savner. Jeg kom tilfeldigvis over en brukt Jimmie Vaughan Strat med Tex Mex pickuper, og falt for den, mye pga. pickupene. Det er et sett som ikke koster all verden også. Akkurat da hadde jeg allerede en Classic 60's Player som har CS'69 pu's som jeg også likte. Den kjøpte jeg etter å ha solgt en '79 am. std. Strat som jeg aldri ble fornøyd med. Jeg prøvde den gang flere HW-1 etter å ha lest mye bra om dem, men jeg fant ikke noen som jeg likte. Lite definert "Strat-lyd" i mine ører.

Konklusjon: Den som leter og forsker, finner, men det kan ta tid, og det er mulig man må prøve flere ting før man finner akkurat det man vil ha, spesielt når man opererer i "billig-segmentet". Men hvis du er fornøyd med gitaren ellers, kan det være verdt å teste nye pickuper, men vær klar over at du ikke får igjen den utgiften ved et evt. videresalg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.