Web Analytics
Jump to content

Fender Telecaster American STD (2012) vs Highway 1 (2008)


AddiToll
 Share

Recommended Posts

Heisann. Jeg lurer litt på hva som er forskjellen mellom disse to type telecasterne. Jeg eier en Highway One nå og merker at lyden ikke tilfredsstiller meg helt. Hørte også at American Standard 2012 har en form for 50's custom shop pickups, noe som virket meget interessant! H1'en har ikke så crispy mørke toner hvis du skjønner. Twangen blir litt bort jo mørkere du går. Kan det ha noe med pickupene å gjøre?

Takker for svar!

Link to comment
Share on other sites

HW1 serien (andre gen) skal ha ganske hotte pu´er. Jeg tror det du kan tjene mest på er å teste andre plukkoppper, f.eks Fender CS 50s.

Med mørkere mener du når du drar ned tonekontrollen, i såfall er jo det ganske naturlig.

Link to comment
Share on other sites

Skift strenger! :P

Spøk til side, så er det ikke usannsynlig at et sett nye pickuper kan gi eg det du savner. Jeg kom tilfeldigvis over en brukt Jimmie Vaughan Strat med Tex Mex pickuper, og falt for den, mye pga. pickupene. Det er et sett som ikke koster all verden også. Akkurat da hadde jeg allerede en Classic 60's Player som har CS'69 pu's som jeg også likte. Den kjøpte jeg etter å ha solgt en '79 am. std. Strat som jeg aldri ble fornøyd med. Jeg prøvde den gang flere HW-1 etter å ha lest mye bra om dem, men jeg fant ikke noen som jeg likte. Lite definert "Strat-lyd" i mine ører.

Konklusjon: Den som leter og forsker, finner, men det kan ta tid, og det er mulig man må prøve flere ting før man finner akkurat det man vil ha, spesielt når man opererer i "billig-segmentet". Men hvis du er fornøyd med gitaren ellers, kan det være verdt å teste nye pickuper, men vær klar over at du ikke får igjen den utgiften ved et evt. videresalg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.