Web Analytics
Jump to content

Kjøpe digitalt piano


JRV

Recommended Posts

Heisann!

Familien skal gå til innkjøp av et digitalt piano, og som den musikalske sønnen i huset jeg er tenkte jeg å prøve å finne et godt piano. Har lite peiling på dette området, så jeg trenger litt hjelp!

Merkene vi har sett på er Yamaha og Roland.

Prisklasse: 10.000-15.000 kr

Det hadde vært greit med noen vanlige effekter, men det trenger ikke å være som på et keyboard, akkurat.

Takk for all hjelp! :-D

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Du har helt rett, Yamaha og Roland er de eneste merkene som gjelder. Roland HP-503 har jeg prøvd, og det fungerer glimrende. Mange musikkbutikker har et par slike stående, men etter min mening er det ikke mye variasjon i kvalitet, det er bare litt variasjon i funksjoner på pianoene.

Link to comment
Share on other sites

Nord Stage har vel på mange måter lagt ei ny list, men ikke for det, spesielt Yamaha har fine ting når det kommer til el piano. Og de ser kanskje hakket penere ut i stua også? Vet ikke helt om jeg ville hatt et rødt tangentinstrument i stua, men det er så.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Nord Stage 88! Faren min kjøpte et Roland elpiano (type møbel) for en del år siden. Veldig bra piano, men de gangene jeg har tatt det med ut av huset har jeg savnet noe som er enklere å drasse med.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.