Web Analytics
Jump to content

Rokeband søker gitarist


Kameleon
 Share

Recommended Posts

Nystartet Oslobasert rockeband søker gitarist.

Vi har fast øvingslokale på AKKS én gang i uka.

Spiller mer enn gjerne konserter.

Noe egne låter og noe cover.

Har bassist (Laila), trommis (Esteban), og vokalist/(gitarist)(Linda) men trenger en ny sologitarist.

Ta kontakt på: linda.olsen@skulptur.no / 41654633

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kan du fortelle litt mer om hva slags musikk dere spiller? Både av eget, og covermateriale.

Litt om oss:

Laila og jeg har spilt i band sammen et par tre år og vi har akkurat funnet Esteban på trommer. Vi er alle i 30-40 åra og digger alt fra norsk rock til progrock. Før var vi et rent jenteband og prøvde oss på litt gammal girl punk, norsk rock og old style rock'n roll. Esteban er litt mer sånn progrock type, men er åpen for mye. Ingen av oss går for det som er veldig heavy.

Vi holder på å prøve oss frem med låter akkurat nå ettersom Esteban har øvd med oss bare kort tid. Det vi har prøvd i det siste er: Scar Tissue av Red Hot Chilipeppers, Steady as she goes av The Raconteurs, Button to Button av The White Stripes, Take me out av Franz Ferdinand. På lista fremover har vi også Get up av Juliette and the licks, Heartbreaker av Led Zeppelin. Vi har også noen egne låter som vi pusser litt på. Og så har vi en egen norsk versjon av AC/DC's TNT, bare sånn for gøy:-)

Esteban spiller også i et jazzband men ville gjerne spille litt mer rock og kontaktet oss. Laila begynner å bli en habil bassist og har veiledning fra en proff utenom øvingene. Jeg (Linda) synger med trøkk, spiller litt komp på gitar og digger å holde konserter.

Vi har fast øving på AKKS (ved Blå) én gang i uka. Vi øver onsdager fra 18-21, men kommer antagelig til å bytte til tirsdager om litt.

Hvis dette høres interessant ut så må du gjerne komme og spille litt med oss. Vi finner fort ut om vi funker sammen og liker å jobbe med de samme tingene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.