Web Analytics
Jump to content

Fender Mustang


Aphelion

Recommended Posts

Vurderer en Fender Mustang til hjemmebruk, disse er jo svinbillige! Tenker å teste Mustang I og II til uka hvis de har begge inne. Noen som har erfaring med disse to modellene? Holder det med 8" element, eller blir det litt skral lyd? Har jo en Peavey Rage 158 stående her - synes det funker greit med 8" element i den, men man må jo guffe på altfor mye før det låter greit. Mustang II har 12" element, men ser for meg at 40W kanskje er litt overkill til hjemmebruk?

Shoot :)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 31
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Gå for Mustang III med en gang, ikke så mye dyrere! Knal lyd og enkel betjening, spiller høyt og lavt, anbefales virkelig! Selv om en amp er på 40 eller 100 watt betyr det ikke at du må spille på fullt, er ikke noe rørvreng å finne her!

Link to comment
Share on other sites

III? Den er jo drøyt overkill. Hadde en Cube 15 som spilte MER enn høyt nok... Poenget er at jeg skal ha en liten amp til Mac-rommet, jeg har jo Bassman med Orange 212 i stua ;) Budsjett er også en faktor, III koster dobbelt så mye som I... Jeg trenger ikke amp, men jeg har lyst på :P

Link to comment
Share on other sites

Eneren er veldig pinglete i forhold til to og tre altså, har sikkert med størrelsen på høyttalerelementet å gjøre...

Stikk i butikken og prøv.... Jeg har prøvd alle tre av disse, så jeg sier bare, ta treeren!

Edit: volum er ikke alt, det skal jo høres bra ut også, på alle volum!

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

Har alltid hatt sansen for Fender og Marshall forsterkere og bruker for tiden en Mustang V, den er absolutt den beste moduleringsforsterkeren jeg har vært borti. Litt i sterkeste laget for mitt bruk egentlig, men det er alltid bra å ha litt å gå på når naboen spiller for høyt. ;)

Link to comment
Share on other sites

Jaha, why is that? Den er kanskje litt «farty» i elementet til metallgreier, men det gjør meg virkelig ingenting. Har en 5150 til slikt ;) Likte lyden i Bassman-ampmodellen veldig godt, så dette kommer til å funke som ei kule. Spiller mer enn høyt nok gjør den også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.