Web Analytics
Jump to content

Hva er en rimmelig pris på en MJT/Allparts gitar?


Madrugada

Recommended Posts

Fant en Jazzmaster på finn. Den har sunburst kropp fra MJT som er reliced, hals fra allparts (lønn) og Jazzmaster pickups fra Lollar.

Han skrev han ønsked bud. Vet dette er lite å gå på, men hva pleier en slik gitar å koste? (ny/brukt)

Takk for svar :)

Rimelig*

Edited by Madrugada
Link to comment
Share on other sites

Prisen på den på FINN er helt OK. Litt feil headstock som trekker ned, samt at 2nd hand partso som ikke er satt sammen av originale Fender-deler burde prises litt lavere enn det, syns nå jeg. Kan være Lollar-pickupene som trekker litt opp...

Angående pris på hva slikt koster nytt så landet jeg på litt i overkant av 10k for min MJT tele-replica. Min gitar er dog satt sammen av Musikraft-kropp og hals og ikke Wildwood/AllParts som MJT bruker. Prismessig ble min litt dyrere, men ikke mye.

Edited by Truckstop Chuckie
Link to comment
Share on other sites

Kan forsåvidt nevne at jeg solgte en partscaster som bestod av

-Fender Custom Shop 62 relic hals

-Fender EJ kropp

-Callaham tremolo

-Suhr V60 pickups

-CTS og Alpha elektronikk

for 8500 kr tidligere i år, uten kasse. Gitaren spilte og låt som en Fender CS Strat.

Link to comment
Share on other sites

Kan forsåvidt nevne at jeg solgte en partscaster som bestod av

-Fender Custom Shop 62 relic hals

-Fender EJ kropp

-Callaham tremolo

-Suhr V60 pickups

-CTS og Alpha elektronikk

for 8500 kr tidligere i år, uten kasse. Gitaren spilte og låt som en Fender CS Strat.

Hvorfor sa du ikke ifra til meg?!

Link to comment
Share on other sites

Tja. Vanskelig å si. Kvalitetsmessig tipper jeg Wildwood-sakene er bra. Grunnen til at jeg gikk for Musikraft var at jeg ville ha en custom-hals med specs som ikke Allparts har i sitt sortement. I tillegg har jeg den erfaring at Musikraft-halser ikke alltid lar seg kombinere med alskens Fender- eller Fender-lisenserte gitarkropper. Jeg hadde en Musikraft strathals for noen år tilbake. Den passet bra på en MIM Fender stratkropp, men ble for smal (hælen) for en MIJ Fender stratkropp (som igjen matcher bra med en Allparts strat-hals jeg har liggende). Da var valget egentlig ganske så lett.

Jeg tror nok at Wildwood-kroppene er av god kvalitet ettersom de leverer kropper til flere (og større?) 'gitarmakere' enn MJT.

Det koker vel egentlig ned til hva slags specs man liker. Har Allparts ting man liker - ja da kommer man langt med å velge fra deres sortement (altså de tingene MJT kan levere, altså alt i Allparts-katalogen), men hvis ikke må man ty til andre leverandører.

Et annet spørsmål blir om Wildwood-kroppene er tidsriktige/vintagekorrekte i forhold til konturer og mer.

Edited by Truckstop Chuckie
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.