Gå til innhold

Madrugada

Medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Madrugada

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har nå 7 pedaler på brettet mitt og foreløpig har jeg brukt 1spot, nå som jeg fikk enda fler lånte jeg en til 1spot kabel å koblet på, altså en adapter med 10 (?) utganger. Det bringer opp det første spørsmålet om dette går bra? Å ha så mange pedaler på 1 adapter? Det andre er at jeg har sett litt på strømforsyninger, da denne dukket opp: http://www.gitarhuset.no/product/3008271/morgan-ps-1-multi-str%C3%B8madapter-8x9v-2x18v Det er av merket "Morgan", jeg syntes ikke noe særlig om Morgan (gitarer, forsterkere) Det er dårlig. Men vill denne strøm-adapteren funke bra? eller blir det stor forskjell i lyden kontra en dyrere strømforsyner, f.eks. Fuel Tank ?
 2. Jeg har også lyst til å bytte røra i den, til noen med mindre vreng. Jeg tror det er 12au7 (?). Hvis jeg gjør dette, vil jeg merke stor forskjell i clean volumet?
 3. Greia er at jeg må ha 3 grunnlegende settings som jeg kan styre fra pedalbrettet mitt. Clean, Overdrive og lead. Clean og overdrive må være i samme lydnivå. Grunnen til at jeg har lyst på en nye forsterker er fordi det er lite clean headroom i den og at jeg ikke trenger "metall" vreng. Takk for svar
 4. Det er god vreng! Men har lyst på flere forskjellige, også det at jeg har tenkt å kjøpe en ac30, som ikke har 2 kanaler
 5. Jeg har en britisk 30 watts rørforsterker, Orange dual terror Jeg skal prøve ts'en, en i bandet mitt har den, men bruker den til solo boost
 6. Takk for svar! Problemet mitt er at musikkforretningene her har litt dårlig utvalg av pedaler, så jeg får se om jeg kjøper noe derfra, eller får ett godt tips som får meg til å kjøpe fra nettet.
 7. Jeg trenger en vreng pedal, men jeg er veldig usikker på hvilken jeg skal kjøpe, tenker meg prisklasse 1000-1500. Spiller mye blues, og gammel rock. Spiller på en telecaster. Noen tips?
 8. Ble visst ikek lastet opp ved forrige post;
 9. Her er det bilde jeg foreløpig har, stemningsbilde med lite lys
 10. Har fått min brukte Fender American Vintage 52 ri Telecaster fra finn. Den er sinnsykt digg! Den er satt opp med moderne w iring og ikke den "sære" 52 wiringa. Pickupene låter rått, hører en finn forskjell mellom denne og am. standard. Halsen passer meg perfekt, med en fin rund og smal hals. Er veldig fornøyd!
 11. Takk for svar Anngånde delene, truckstop chuckie: Er musikkraft kroppene bedre enn wildwood?
 12. Fant en Jazzmaster på finn. Den har sunburst kropp fra MJT som er reliced, hals fra allparts (lønn) og Jazzmaster pickups fra Lollar. Han skrev han ønsked bud. Vet dette er lite å gå på, men hva pleier en slik gitar å koste? (ny/brukt) Takk for svar Rimelig*
 13. Takk for svar. Jeg trodde MIJ betydde at de var laget i Japan? Men i og med denne gitaren koster 8000 brukt, vill jeg tro den kostet han 11-1400 kr. Dermed at dette også er en gitar der det ikke står "Fender" på; Ville jeg tro denne gitaren har en god valuta for pengene? Har jeg feil?
 14. Jeg lurer på hva deres meninger om disse to forskjellige gitarene er? Feks. Spillbarhet, levetid og lyden selvfølgelig. For å dra frem to eksempler: MIJ som er oppgradert: (Har customshop mikker som Fender puttet i for at folk ikke skulle syntes dårlig om disse gitarene (?) ) http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=30831393 USA Standard: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31691303 Begge er brukt og grunnen itl at jeg lurer på dette er at jeg har tenkt å kjøpe meg en Stratocaster, men er usikker på om hva slags. Jeg har tenkt mye på brukt.
 15. Her er linken: Sangen handler om at det ikke er like lett for utlendinger å komme til rette i norge. Videoen er dårlig tatt opp på en konsert vi hadde i helga, der de var ca 200 mennesker. Jeg er veldig interessert i å høre litt kritikk Bandet heter forresten "Slow Train" og holder til i Skien.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.