Web Analytics
Jump to content

Customshop ES-339


aleksh

Recommended Posts

Hei

Sikler litt på en 339 på finn. Ser selger lister denne som 'custom shop'. Lages disse i det hele tatt som standardmodeller, eller er alt custom shop? Ser 4sound lister 399 til 14 995 ny. Dette må jo være samme modell?

Det er i tilfelle overraskende billig til å være CS. Er dette ordentlig CS, the real deal, eller bare markedsføring? Jeg heller vel litt mot sistnevnte til den prisen!

bare så det er sagt; Gitaren kommer med CS-kasse og CS-logo på baksiden av headstock.

Link to comment
Share on other sites

stemmer det at de blir produsert i custom shop fabrikken til gibson i memphis. Og er blant de rimeligste cs modellene, men uansett vil jeg anbefale den på det sterkeste. Den er en drøm å spille på i tilegg til at lyden også er helt fantastisk.en annen fordel er selvfølgelig størrelsen, passer perfekt, ikke for stor eller for liten. og i forhold til en les paul veier den mye mindre. Fantastisk gitar! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Hadde en slik en for en tid siden. Var en veldig bra gitar som var lettspilt og hadde veldig bra lyd. Solgte den bare fordi jeg hadde lyst på LP, noe jeg angrer på den dag i dag.

Og hva de memphis tone greiene brtyr aner jeg ikke, men vet at den låter veldig bra som vel er det som er det viktigeste. :)

Min hadde 30/60 hals som var behagelig for meg som ikke liker de tjukkere gibson halsene altfor godt.

Link to comment
Share on other sites

Memphis Tone Circuit er såvidt jeg vet bare en treble bleed mod som sikrer at ikke gitaren mister all diskanten når man skrur ned Volume poten.

Gitaren i seg selv er (ut fra de to jeg har testet) absolutt en vellaget og brukbar gitar til det meste.

Uansett; kom med bilder så snart du får den i hus, er alltid gøy å se litt gitarporno. ;)

Link to comment
Share on other sites

Da var gitaren i hus, og førsteinntrykket er bra :)

Hatt mye morro med denne i helga. Gjevt over en del brightere enn de USA Les Pauls jeg har hatt, noe som IMO er en god ting. Allsidig, låter 'spot on' på mye klassisk ES/LP tone.

Får heller ta noen bilder i morra, i dagslys.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.