Web Analytics
Jump to content

Nye pickups til Fender Stratocaster


kenneho

Recommended Posts

Hei!

Jeg har en '95-modell Fender Strat, tipper det er en standard strat, som jeg har lyst til å bytte pickup(er) på. Spiller endel rock, og kunne tenke meg en neck pickup som gir meg fet lyd for solo etc. I tillegg kunne jeg trenge at mikrofonen takler litt jazz, i den grad stat'er takler det.

Jeg har en Ibanez RG-gitar som jeg har brukt endel i jazz-sammenheng, hvor neck pickup'en her gir en fin, rund lyd når jeg skrur diskanten ned. Tipper det er humbucker-pickup'en som er årsaken til at dette blir så bra. Men jeg har tenkt litt på om strat'en kan få noe av den samme lyd-typen dersom jeg bytter pickup. Har hørt at Seymour Duncan har en pickup (http://www.seymourduncan.com/products/electric/stratocaster/high-output/jb_jr_sjbj1/) som nesten er en humbucker, men som har samme dimensjon som en single coil pickup, og at denne derfor kunne vært aktuell.

Noen som har erfaring med overnevnte pickup, eller andre pickup'er som kan passe bra til neck pickup på en standard strat, som kan gi både fet solo-lyd og grei jazz-lyd?

- Kenneth

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.