Web Analytics
Jump to content

Kort ditto instrumentallåt


smp

Recommended Posts

Fikk meg lydkort nå i vinter, og bestemte meg for å laste opp det første noenlunde brukbare opptaket. Låta ble laget for det meste bare for å teste og å lære å bruke opptaksprogrammet Reaper. Brukte en av de to demoene i EZDrummer som trommespor og fant på passende riff, bass og solo. Den har ikke noe spesielt navn, annet enn at jeg har kalt filnavnet for blues (tror jeg bomma litt på sjangeren og). Ikke perfekt spilt, men er heller ingen gitargud :lol:

Blues.mp3

Link to comment
Share on other sites

Bra dette, men som davidsen er inne på, er det litt ustødig, og jeg vil ta med leadgitaren også. Du har ferdigheter å bygge på, ingen tvil, men du går litt i fella som veldig mange andre gjør (meg selv inkludert) og det er at du prøver å fylle på med toner og licks hele tiden. Det blir som oftest mye kulere og penere hvis man roer litt ned og lar flere toner synge litt lenger. Det skaper bedre dynamikk og "feel". Dette kommer sikkert fram som litt vel kritisk, men det er godt ment. :)

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar. Er helt åpen for konstruktiv kritikk, og som dere sier har jeg nok en del igjen å lære. Må nok å øve på å spille enda tightere. Begynner selv å bli litt lei av å bare shredde, men finner liksom ikke på noe annet enn de gode gamle blueslicksene. B)

Edited by smp
Link to comment
Share on other sites

Minst 10 år med depresjon. Kjerringa må jo ha forlatt meg først også.

10 år til med depresjon. Så kan man lage ekte blues vettu.

Ha ha... :lol: Da skal jeg sette av deprimering på øvelista. Ikke glem whiskey for sangstemmen...

Edited by smp
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.