Web Analytics
Jump to content

Marshall JVM 410 - programmering


sane
 Share

Recommended Posts

Hei !

Noen der ute som har erfaring med denne forsterkeren og som kan hjelpe meg? Jeg har programmert inn 4 kanaler opp mot footswitch. Önsker å kunne skru master volume som virker inn på alle kanaler. Eks, på soundcheck hvor lydmann ber mer skru opp eller dempe volum, så vil jeg gjöre dette manuelt ved å bruke master volume knappen, og at alle kanaler blir dempet / skrudd opp.. Dette uten at det vil virke inn på lydbildet jeg har laget på de forskjellige kanalene. Makes sense?

Link to comment
Share on other sites

Bryter nr. 5 på footswitchen veksler (som standard) mellom de to mastervolumene på ampen, globalt. Hver kanal er i utgangspunktet satt til å bruke enten master 1 (da lyser lampa mellom masterne på toppen) eller master 2 (da lyser ikke lampa). Jeg pleide dog å sette alle kanalene til å bruke kun mastervolum 1, og hadde separat kanalvolum på hver kanal.

Hvis 5-eren din ikke styrer mastervolumet har den trolig blitt omprogrammert tidligere. Fabrikkreset er da tingen: http://jvmforum.com/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=2308&start=0&st=0&sk=t&sd=a

Anbefaler absolutt at du registrerer deg på det forumet der, forresten. Selv mannen som designet JVM-en er der (santiall), og den gjengen kan gi svar på det meste. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.