Web Analytics
Gå til innhold

Pellick

Medlem
 • Innholdsteller

  247
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Pellick

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 22. des. 1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.thunderboltband.com

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Bryter nr. 5 på footswitchen veksler (som standard) mellom de to mastervolumene på ampen, globalt. Hver kanal er i utgangspunktet satt til å bruke enten master 1 (da lyser lampa mellom masterne på toppen) eller master 2 (da lyser ikke lampa). Jeg pleide dog å sette alle kanalene til å bruke kun mastervolum 1, og hadde separat kanalvolum på hver kanal. Hvis 5-eren din ikke styrer mastervolumet har den trolig blitt omprogrammert tidligere. Fabrikkreset er da tingen: http://jvmforum.com/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=2308&start=0&st=0&sk=t&sd=a Anbefaler absolutt at du registrerer deg på det forumet der, forresten. Selv mannen som designet JVM-en er der (santiall), og den gjengen kan gi svar på det meste.
 2. Rett, fordi du da har plass til å sette øllen foran/bak toppen i stedet for oppå toppen. Vinklet er bra hvis kassa står på gulvet og du trenger å få sendt lyden oppover mot øret. De rette Mesa Rectifier-kassene har også de øvre elementene vinklet opp selv om kassa har rette sider, så der er det vel egentlig bare å velge ut ifra hva du synes ser best ut. http://www.makenmusic.com/productImg/Recto_4x12-front-alt.jpg På Blackstar-kassa mi er hele framveggen vinklet bakover. Har også sett dette på Peavey, og det er sikkert mange som gjør det samme.
 3. Du er ikke alene. Se gjennom Iron Maidens Rock in Rio og ta deg en dram hver gang Dave Murray kjenner på knottene.
 4. Blackstar HT5-toppen min har vært med på et par bandøvinger og fått kjørt seg på 4x12. Funker helt supert og låter tøft. Marshall JVM har jeg brukt til metall i fire år og er godt fornøyd. Den programmerbare fotbryteren er helt glimrende. JVM er nok det som gir mest for pengene på bruktmarkedet nå om dagen.
 5. Riveraboy på forumet har en Peavey 60/60 som han kjøpte av meg for en del år siden. Sjekk om han vil selge det. Er et nydelig sluttrinn, men kommer du over et Marshall 9xxx/EL34 så gå for dét. Litt ekstra justeringsmuligheter fordi de har resonanskontroller og A/B-voicing. Peaveyen har kun volumkontroll.
 6. Ny støyfabrikk er i hus. Blackstar Series One 200 med rett 4x12 V30-kasse. Fra før har jeg en vinklet Mesa Rectifier-kasse som også skal brukes.
 7. HT5! Drog ut i dag for å se etter POD eller noe liknende så jeg kunne få spilt litt hjemme (har flytta til mindre kåk, så go'riggen må stå på bandlokalet). Men så kom jeg over denne, prøvde den og slo til tvert! Kabinett hadde jeg fra før. Denne går fra Marshall til 5150 og tilbake igjen, pga ISF-kontrollen. Anbefales!
 8. Jeff-Günther and the Born To Be Wilds!
 9. Charvel'n er så digg at jeg har lyst til å sove naken sammen med den om natta. Glimrende hals og super rockelyd i bridgepickupen (DiMarzio Tone Zone).
 10. Fikk samla slekta til et familiebilde, ingenting er spesielt eksklusivt men jeg er glad i dem alle sammen. Fra venstre: '92 Kaman GTX23, den "førstefødte" Fikk denne til konfirmasjonen i 1993 og lærte mine første powerchords på den. Pensjonert, men i OK stand. '08 ESP LTD Viper-1000 '08 ESP LTD EC-1000 '06 Squier MB4 bass '10 Charvel Pro Mod So-Cal '03 Jackson DK2 Klumpen i bakgrunnen: '07 Marshall JVM 410H, bestykket med Eurotubes JJ EL34 higain-kit (anbefales) '01 Mesa/Boogie Rectifier Standard 4x12", seff med Celestion Vintage 30.
 11. Det samme tenkte jeg da jeg så det annonsert i går, så jeg løp(te) og kjøpte. Låter slettes ikke verst!
 12. JVM410H med Boogie 4x12.
 13. Er det kun på tre45 man kan finne Charvel i butikk her i landet? Har lagt inn bestilling på en sånn en, neste måned kan ikke komme fort nok: Mye billigere enn Adrian Smith-Jacksonen da gitt.
 14. Hoho! Det kaller jeg en bös finish ja.
 15. Fikk testa vaiper'n på øving i går, regnet egentlig ikke med å høre noe særlig forskjell fra den gamle gitaren på så høyt volum...men jo. Så mye klarere, så mye mer kontant lyd, og så mye bedre den hørtes gjennom resten av bandet. Har brukt en Gibson SG Standard tidligere, og heller ikke den klarte å bryte gjennom så bra som denne øksa gjør. Meget fornøyd!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.