Web Analytics
Jump to content

Tips angående farge på squire strat


Recommended Posts

Hei. Har en Squire strat som har orginal sunburst frage. Denne vil jeg ha i 1 farge som ser litt bedre ut.

Noen som kan komme med forslag til en farge som tar sef bra ut med svart pickguard og hvite single coil pickupper.

Gjerne med fargekoder og bilder :)

post-9515-0-04883600-1304888526_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor det? En Squier er da en ypperlig gitar for å leke seg litt med lakking og slikt på egen hånd? Om man har et ålreit eksemplar så er det jo et helt OK instrument som man kan påspandere noen hundringser for å få litt mer slik man selv vil ha den. Har selv en billigstrat som har fått to refinisher. Angrer på ingen måte på at jeg har gjort det. Morsomt å holde på litt, og ikke så dyrt at man får vondt inni seg selv om det ikke blir helt perfekt.

Personlig liker jeg godt en litt mørk, kraftig rød eller blå-farge, evt bare svart. Ser bra ut. Evt kan du prøve deg på å slipe vekk all lakken som er på den, og se om treverket ser bra ut. Lakker du treverket med en litt mørk olje kan du få en kul naturell-finish som også kler svart plekterbrett godt. Styr unna hvit om ikke du er veldig forelsket i 80-tallet.

Ellers har du vel noen ønsker selv også ift til hva du vil ha og hva du ser for deg kan funke?

Skal nevnes, at om det er snakk om profesjonell refinish så ville jeg ikke spandert det på en såpass billig gitar da det fort koster mer enn en ny gitar, men Squiere har ikke rare gjensalgsverdien, så for å leke med spraybokser og å prøve å få til noe kult så sier jeg kjør på!

Link to comment
Share on other sites

Noe som ser bedre ut enn burst med sort brett og hvite knotter? ehh Nei ?

Gitaren på bildet er jo en Vintage Modified Strat og er en brukbart påkostet Squier, så skal du omlakkere den bør du vite hva du driver med egentlig, da den gitaren faktisk har en gjensalgsverdi.

Skal du lakkere den selv tenkte du? med spraylakk eller sprøyte? Min erfaring er at, med mindre du har både utstyret og litt materiell fra før så blir prisen på en omlakkering såpass høy at du fort like gjerne kan kjøpe en ferdig-lakkert kropp f.eks Dessuten er herdetiden på f.eks spraylakk såpass lang at du må belage deg på at gitaren ikke kan brukes på 1-2 måneder. Det er litt leit hvis man bare har en gitar..

Link to comment
Share on other sites

takk for tipset greener. Var ikke klar over at det fantes squiere med noen som helst verdi jeg.

Spørs om jeg får kjøpe meg en annen billigere prosjektgitar etterhvert da :)

Link to comment
Share on other sites

Det eksisterer Squiere med verdier langt over Fendere.

Nå sier jeg jo ikke at du ikke skal omlakkere gitaren, bare at den faktisk har en salgsverdi som du mister om du ikke gjennomfører lakkjobben med noe som i alle fall begynner å nærme seg fabrikkstandard.

Men var det et spraylakk prosjekt du tenkte deg her eller? Ta f.eks en kikk på denne ganske nye tråden i så fall:

Der skulle det være noen tips om du ikke har lakkert noe særlig før.

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor det? En Squier er da en ypperlig gitar for å leke seg litt med lakking og slikt på egen hånd?

Jeg tenkte aller mest på at omlakkering er dyrt hos en proff, så det er mye enklere og billigere å selge den man har, og kjøpe en (likens) i den fargen man ønsker. (Og hvis man vil lakkere selv, krever dette erfaring, hvis det skal se bra ut) Men Sunburst med svart plekterbrett er kult som det er ;) Kanskje jeg kjøper den B)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.