Web Analytics
Jump to content

passer denne forsterkeren bra?


epiphone

Recommended Posts

FM212 er veldig fin for prisen, du kan få veldig variabel vreng med den. Den har en knapp som "scooper" vrengen, slik at det blir null mellomtone (ikke fint, synes jeg, men sikkert fint for andre) og en knapp som booster vrengen litt mer slik at den blir skarpere. Hvis du setter mellomtone på 10, bass og diskant på 0, gain på 4-5, så får du en ekstremt digg solovreng, hvertfall med min gitar.

Link to comment
Share on other sites

Oh den ES335 har jeg sett litt på. Kan du legge ut bilder og noen ord om hvordan den føles?

hehe har ikke fått den enda, de var nødt til å bestille den fra sverige, noe som tar ca 50 dager:( menmen, klarer vel å vente... :)

epiph_es_335_dot.jpg

her er den, bare den jeg har bestillt er svart

Link to comment
Share on other sites

En slik ES335 har jeg hatt, nå innehas den av en annen her på forumet, nemlig Hallvardo! Veldig ålreit gitar, var første elgitaren min, men sammenlignet med Tele'n min hevdet den seg ganske bra, kanskje med unntak av at pickupene ikke "sparker fra" så bra som på Telecasteren, men det har en del med mine lydpreferanser å gjøre også. Utrolig pen og bra laget gitar til å være i det prissjiktet, får vel nesten overlate det til Hallvardo å si mer om den.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.