Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Orsvend's shait


orsvend

Anbefalte innlegg

Er så lenge siden jeg gjorde noe med den gamle utstyrstråden og jeg har solgt ALT jeg hadde i den, så lager bare en ny.

82' Greco LP

05' Gibson R6

08' Splawn nitro m/Harley Benton v212

Av pedaler så har jeg:

Durham Sexdrive (cleanboost)

Boss CE-2 (Chorus)

Wilson TopTen2 (Wahwah)

Ganske redusert, men meget funksjonelt oppsett i forhold til før!

IMG_1731.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

R6en din er utrolig pen, Ørjan! hadde vært gøy å hatt en gitar med P90-mikker. hvordan låter den ift Greco'n? :)

Den låter helt anderledes. Hehe. Greco'en er mye renere og mørkere i lyden, mens R6'en har den fete "skranglevrengen". To helt forskjellige gitarer!

Liker ikke Gibson, men ser ut som en pen hjemmerigg!

Hjemmerigg? Ampen står bare her så jeg har den tilgjengelig i sommer. Malingen preller av veggene bare jeg tenker på å skru over 1 :lol: I tillegg låter den helt forferdelig på lavt volum.

Men sjef på scena da =p

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hotplate!

Har ikke penger :( Hadde det før da og syntes ikke det var så mye stas egentlig. Det jeg savner i lyden er jo bånn, men den får jeg ikke på lavt volum uansett. Når jeg øver så bruker jeg uansett en liten Marshall kombo ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.