Web Analytics
Jump to content

Cakewalk Pro Audio


Sandman

Recommended Posts

Jeg fikk tak i Cakewalk her om dagen. Ante ikke hvordan jeg skulle lage trommer, så jeg lasta ned Ozzy Osbourne-Crazy Train på midi, siden det var den første jeg fant jeg hadde hørt før. Så ga jeg meg til å spille da, og det er her jeg lurer på en ting fra dere som har vært borti cakewalk: Er det mulig at det jeg spiller blir etpar tideler forsinket? På opptaket ligger jeg alltid etter, et lite eksperiment med å spille like før viste seg å være vellykket,da satt timingen. Nå er ikke jeg verdensmester i å time, men trikset med å være "frampå" har jeg så og si alltid benyttet meg av, men dette syntes jeg var litt drøyt. Så er det jeg, programmet, eller PC'n det er noe feil med?

Link to comment
Share on other sites

 • 5 years later...

har samme problem, tror det er cakewalk, Pcen min er ganske kraftig. Men det jeg pleier å gjøre er at jeg spiller inn på riktig klikk, men når opptaket er ferdig trykker jeg på (numpad 9), den flytter samplen et lite hakk til høyre. (numpad 7 flytter til venstre). Dette heter å nudge, gjør det på alle samplene så blir det tight ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.