Web Analytics
Jump to content

Pris på Carvin Legacy?


McMoen
 Share

Recommended Posts

Hei.

Jeg sitter og funderer litt på å bytte forsterkertopp. Det jeg har i dag er en to-kanals Carvin Legacy 100w topp (Steve Vai), men jeg er veldig usikker på hva som er en fair pris hvis jeg skal selge/bytte. Ampen er i god stand med forholdsvis nye rør. Årsaken til at jeg har litt lyst til å bytte er at den er litt i overkant kraftig til mitt bruk. Håper noen kan ha en fornuftig formening om prisnivå jeg bør kunne legge meg på.

Link to comment
Share on other sites

Sist jeg så en ny legacy topp i butikk (østfold musikk) lå den en god bit over 10 lapper. Nå er det ingen som tar inn Carvin til norge lenger, så det er litt tricky å finne nypris.

Man kan kjøpe direkte fra Carvin, og da vil den havne ca på 10 lapper med frakt og moms.

Link to comment
Share on other sites

Ja, da har du nok rett i at 6000 kan være en ok pris både for kjøper og selger. Jeg har jo noen gode alternativer til nye amper som kan passe meg bedre i den prisklassen.

Edited by McMoen
Link to comment
Share on other sites

Da ser det ut til at jeg har en byttedeal i havn. Jeg skal bytte ampen uten mellomlegg mot en ny Vox Night Train m. kabinett hos en forhandler. Etter som jeg ikke har fått testet voxen får jeg vel bare håpe på at det ikke blir århundrets nedtur:)

Link to comment
Share on other sites

Ikke et bytte jeg ville gjort heller, synes Legacy er temmelig fet, og jeg spiller alltid høyt.. :)

Vox´en ser ut til å ha mer "klassisk" lyd, ikke noe Vai-lyd i den.

Personlig fikk jeg helt bakfot av denne demoen, makan til selvdiggende ape på gitar...

B)

Link to comment
Share on other sites

Hehe... jeg er ikke uenig i at Legacyen er en knallamp men som sagt så spiller den grisehøyt! Jeg er student, bor på en liten hybel, spiller ikke i band, pusler stort sett med øving og opptak. Legacyen går stort sett på tomgang og knapt nok det. Skaffa meg en Hotplate som gjorde ting litt bedre, men hvis jeg kjører den for hardt så forsvinner all godlyden. Jeg har vært litt rundt og prøvd forskjellige amper, og etter mye lesing og lytting til tester så virker muligens Night Train som det beste alternativet for meg i dag. En amp er jo bare en amp og hvis behovet for mer lyd skulle oppstå igjen så er det ikke utenkelig at jeg kjøper meg en ny Legacy.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Selger en vintage (jepp, den er over 30 år gammel...) 1990 Greco "Firebird". Made in Japan!!! Denne gruser alt jeg har prøvd av moderne Gibsons. Den låter mye bedre, er bedre å spille på, og ser mye bedre ut. Dessuten er den MYE lettere. Vekta er i underkant av 3 kg, og den er er ekstremt resonant akustisk. Tailpiece og bridge er byttet til lightweight og aged Faber som jo også Gibson-mafia-gutta oppgraderer sine såkalte Customshops med. Pickups er vintage voicet og låter helt likt som de ekte Firebirdene fra '60-tallet, og selvsagt mye bedre enn de fæle keramiske pickupene Gibson leverte på sine triste reinkarnasjoner av Firebirden i nyere tid. Denne fantastiske gitaren gjennomgikk en service med båndfiling og polering samt ny nut i bein hos guitarwizard Geir Falck for ca. 3 år siden. Gitaren er naturlig aget pga. av at den er brukt mye (og det er ikke så rart, så bra som den er...) og den har tidligere tilhørt prominente gitarister her i Norge. Den ble importert fra Japan av ingen ringere enn @Hanspanzerher på forumet i sin tid. Tipper han herja vilt med gitaren før den ble solgt videre til en annen, ikke ubetydelig, norsk gitarist som høyst sannsynlig brukte den på plateinnspillinger som du garantert har hørt. Jeg kjøpte den av han rundt 2011, og som dere ser, har jeg gjort en del med den etter det, som gjør den til et enda bedre instrument enn det var! Gitaren leveres med original gigbag i ekte skai, som er mye mer slitesterkt enn det der nylon-greiene som Gibson leverer. Gitaren befinner seg i Ørland, men kan sendes pr. post i en Epiphone-pappeske mot at kjøper returnerer eska og pakkematerialer for selgers regning. Forumpris: 6500,- inkl. porto. (For en mer edruelig og realistisk annonse: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=240605842 )
  • Det står listet at den har Probuckers FB720 på nettsida til Epiphone. Tipper det er så enkelt som en minihumbucker-versjon av Probuckeren uten pole-pieces ja. Jeg synes de låter bra, og føler ikke et umiddelbart behov for å bytte de ut, slik jeg ofte har gjort med andre Epis. Tok kontakt med posten pr. telefon, og fikk en epost rett etterpå med skadenr og beskjed om å sende bilder av skaden og emballasjen. Avventer svar på det før jeg vurderer hva jeg gjør. Er det så enkelt som å innhente pris på reparasjon fra en gitarfikler, er det jo greit. 😊
  • Det holder vel å få et skriftlig prisoverslag fra en gitartekniker? Interresant gitar,visste ikke at den hadde minihumbuckere.Nice playin'
  • En liten lydtest-video av gitaren:  
  • Er ute etter en HX Stomp. Plukker opp i området rundt Os/Bergen eller betaler frakt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.