Web Analytics
Jump to content

Bjørn Norström


BjornN.

Recommended Posts

Hei :D

Ble medlem fordi Oscar, gitarist i bandet mitt, mente jeg måtte bli med og det er en liten stund siden, men først nå har jeg giddet å bli aktiv og skrive ting og jeg må jo bare spørre meg selv hvorfor først nå når jeg kunne startet for SÅÅÅÅ LEEEENGEEE siden for dette er jo elsk B)

Jeg er vokalist og låtskriver i bandet "Doves Of Deception" (Hard Rock) og har sunget hele livet mitt. Min største helt innen sang er for tiden og har vært siden jeg først hørte Guns N' Roses (skal sies at jeg bare hører på gamle Guns) Axl Rose. Elsker også Sebastian Bach sin high pitched stemme og jeg trener som et helvette for å få til å gå så lyst jeg kan :P (har faktisk bare blitt bedre og bedre)

Jeg spiller også gitar og har gjort det i snart fire år. Er ikke en sologitarist, men elsker å finne melodiøse sammensetninger og kule akkordkomposisjoner :wub:

Prøver å lære meg litt piano, men har alltid hatt godt gehør og akkurat som på gitar så finner jeg som oftest notene til en sang iløpet av sånn 10-15 min. klimping på det ene eller det andre :)

Nok om musikklivet mitt!

Jeg ble født i Göteborg og bodde i Sverige til jeg var 4 da vi flyttet først til Oslo (Røa) og så til Drøbak hvor jeg møtte naboen min Oscar og siden da har vi vært som brødre. Jeg er halvt svensk, ca kvart tysk, men der er det litt av hvert av andre europeiske gener og kvart norsk. B)

Når jeg først flyttet til Norge ble jeg mobbet av eldre folk fordi jeg ikke kunne norsk og jeg hadde det ikke alltid like lett med meg selv, men jeg vokste opp og selv om jeg har gjort mange gode ting så har jeg vel også gjort endel ganske ville greier (vi trenger ikke gå inn på detaljer her)

Blir 18 nå til uken (15 April) og gleder meg som en unge som dere sikkert skjønner og det var det dere for vite om meg for denne gang :lol: Er det noe spørsmål er det vel bare å spørre så skal vi ikke se bort ifra at jeg svarer og forteller litt mer :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.