Web Analytics
Jump to content

Bjørn Norström


Recommended Posts

Hei :D

Ble medlem fordi Oscar, gitarist i bandet mitt, mente jeg måtte bli med og det er en liten stund siden, men først nå har jeg giddet å bli aktiv og skrive ting og jeg må jo bare spørre meg selv hvorfor først nå når jeg kunne startet for SÅÅÅÅ LEEEENGEEE siden for dette er jo elsk B)

Jeg er vokalist og låtskriver i bandet "Doves Of Deception" (Hard Rock) og har sunget hele livet mitt. Min største helt innen sang er for tiden og har vært siden jeg først hørte Guns N' Roses (skal sies at jeg bare hører på gamle Guns) Axl Rose. Elsker også Sebastian Bach sin high pitched stemme og jeg trener som et helvette for å få til å gå så lyst jeg kan :P (har faktisk bare blitt bedre og bedre)

Jeg spiller også gitar og har gjort det i snart fire år. Er ikke en sologitarist, men elsker å finne melodiøse sammensetninger og kule akkordkomposisjoner :wub:

Prøver å lære meg litt piano, men har alltid hatt godt gehør og akkurat som på gitar så finner jeg som oftest notene til en sang iløpet av sånn 10-15 min. klimping på det ene eller det andre :)

Nok om musikklivet mitt!

Jeg ble født i Göteborg og bodde i Sverige til jeg var 4 da vi flyttet først til Oslo (Røa) og så til Drøbak hvor jeg møtte naboen min Oscar og siden da har vi vært som brødre. Jeg er halvt svensk, ca kvart tysk, men der er det litt av hvert av andre europeiske gener og kvart norsk. B)

Når jeg først flyttet til Norge ble jeg mobbet av eldre folk fordi jeg ikke kunne norsk og jeg hadde det ikke alltid like lett med meg selv, men jeg vokste opp og selv om jeg har gjort mange gode ting så har jeg vel også gjort endel ganske ville greier (vi trenger ikke gå inn på detaljer her)

Blir 18 nå til uken (15 April) og gleder meg som en unge som dere sikkert skjønner og det var det dere for vite om meg for denne gang :lol: Er det noe spørsmål er det vel bare å spørre så skal vi ikke se bort ifra at jeg svarer og forteller litt mer :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.