Web Analytics
Jump to content

Trommis i Trondheim


Thunderbird_V

Recommended Posts

Cue Decay er et indierockband fra Trondheim. Bandet ble dannet i 2008 og består av Mario på vokal og leadgitar, Simen på bass og Karl Arne på vokal, trommer og rytmegitar - alle tre er i 30 års alderen.

Vi spiller energisk fuzzrock, med elementer fra pop, punk og hardrock. De viktigste inspirasjonskildene er klassiske rock- og indieband som The Beatles, Led Zeppelin og Dinosaur Jr, samt fuzzpedalen Big Muff. Vi har også blitt sammenlignet med The Doors og Big Star. I 2009 ble sangen "She Was the Girl" anbefalt av NRK Urørt, og bandet ble også valgt ut til å spille på livekonseptet "Husbråk!", arrangert av Rockforum i Trondheim. Vi slipper vår første EP i løpet av 2010.

Vi trenger en god trommis som har eget trommesett og tid til å øve en til to ganger i uka. Alder og kjønn spiller ingen rolle, ta kontakt på cuedecay@gmail.com

Ikke lengre aktuelt - vi har fått tak i en som ikke slår, men spiller på trommer.

Se også www.cuedecay.com

Edited by Bukowski
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.