Web Analytics
Jump to content

jonarve

Medlem
 • Posts

  888
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jonarve last won the day on October 7 2015

jonarve had the most liked content!

About jonarve

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.sykkelblogg.no

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Eidsvoll
 • Interests
  Bassgitar, Sykling, Golf

jonarve's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

22

Reputation

 1. Hei! Vi ønsker i utgangspunktet å finne en eier som kan drive forumet videre i samme ånd som tidligere. Kanskje investere i å gjøre det enda bedre også. Det er viktigere enn pris. Samtidig ønsker vi å ta betalt for det for å luke ut useriøse aktører. Så får vi se om det er noen som kan være interessert. Det er ikke sikkert. Et alternativ kan være å danne et andelslag eller en forening som forvalter forumet. Vi holder dere gjerne informert før eventuelle endringer trer i kraft. Det er ingen dramatikk rundt dette, så bruk forumet som før og kos dere med gitarspilling
 2. Jeg får mail på tråder jeg følger. Fikk senest en for en time siden. Flere som har samme problem? Kan velge om man skal motta epost her: http://forum.gitarnorge.no/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications
 3. Hei Dette problemet skal være løst nå
 4. Er det noen flere som opplever problemer nå?
 5. Hei! Beklager sen utrykning. Tar dette med IP Board nå. Leverandørene av forumet.
 6. Grohl: Beklager sen respons. Hva slags operativsystem er det på den?
 7. Vi lanserer nå en bildetjeneste som forhåpentligvis gjør det enklere. http://media.gitarnorge.no Tilbakemeldinger settes pris på
 8. I en slik avstemming bør de involverte bli gjort oppmerksomme på det og ha mulighet til å (for)svare for seg. Gitarnorge ønsker å være et frittstående gitarsamfunn hvor vi ikke er på kant med noen aktører. På bakgrunn av dette stenges denne tråden av hensyn til redaksjonelt ansvar og til de involverte.
 9. Som dere sikkert har oppdaget allerede er det ordnet nå. Heldigvis fikk Invision sett på det mens feilen var der også så de fikk forhåpentligvis rettet det permanent denne gangen. Takk for tipset!
 10. Det er bare å beklage gutter. Jeg har purret på Kabelpartner tre ganger uten å få svar. Skal forsøke en gang til nå.
 11. Takk for ekspertkommentar fra NAC-konsulenten En gladnyhet: Google / stopbadware.org har nå frikjent oss.
 12. En liten oppdatering. Ser ut til at annonsesystemet var utnyttet. Det er nå fikset. Venter på ny review av Google. Når det gjelder virus så har jeg ikke merket noe selv, men kan evt bare beklage om det har skapt problemer for enkelte. Det ser for øyeblikket ut til at det skyldtes et sikkerhetshull i en tredjeparts webapp vi bruker for å hoste annonser.
 13. Har iverksatt noen tiltak for å rette dette nå. Dessverre kan det ta et døgn før Google fjerner advarselen. Det er ikke farlig å besøke siden.
 14. Hei folkens. Jobber med å løse dette. Årsaken ser ut til å ligge på nettverksleverandøren. Oppdaterer dere så snart jeg vet mer.
 15. Hei Beklager ekstremt sent svar. Dette var nytt da vi oppgraderte til den versjonen av forumet vi er på nå. Om jeg ikke husker helt feil var vel det på vårparten en gang. Da fungerte facebook connect. Tanken er at man kan logge inn med facebook-profilen sin. Jeg ser også at det ikke fungerer lenger nå. Mulig at facebook har gjort noen endringer i APIet sitt og at forumleverandøren ikke har fulgt opp med en oppdatering. Uansett. Det var vel knapt noen som brukte dette og jeg tror nytten er svært liten. Å ha en egen profil med autologin funker jo også bra. Skrudde av denne funksjonaliteten inntil videre og så kan vi heller vurdere å skru det på igjen om det skulle bli et behov en gang i fremtiden
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.