Web Analytics
Jump to content

trenger tips


jørgen10
 Share

Recommended Posts

Du kan jo få en fin blues vreng med en Cube15 men jeg er heller ikke den største fanen av di Ampen spesiellt etter tre smertefulle år da den var min eneste forsterker :P Jeg liker veldig godt Fender Blues Jr som du bør sjekke ut, låter fantastisk med Stratocastere (Har ikke prøvd den med andre gitarer)

Link to comment
Share on other sites

Som det ble nevnt i tråden din om tubescreamer - forsterkeren din fungerer ikke noe særlig sammen med distorsion eller overdrive pedaler. Bruk heller pengene på en annen forsterker før du begynner å samle pedaler.

Dette er ikke for å være ugrei eller å snakke stygt om forsterkeren din (som er helt ok til sitt bruk) Men hvis du ikke synes du får noen god "SRV-lyd" ut av den, så kommer ikke enkle vrengpedaler til å hjelpe deg med den saken. Det eksisterer pedaler som kan gi deg en slik type lyd, men de koster altså fort like mye som en helt ok rør-forsterker.

Jeg vil oppfordre deg til å lese litt om forsterkere her : http://gitarnorge.no/artikkel/194/den-store-gitarguiden (del 4) Det du har nå er forøvrig en modeleringsforsterker.

Link to comment
Share on other sites

forsterkeren din fungerer ikke noe særlig sammen med distorsion eller overdrive pedaler.

Ihvertfall ikke på samme måte som en røramp. Det har noe med hvordan ampen reagerer på pedalene. du får ikke riktig inntrykk av hva pedalen kan gjøre og "skal" låte uten å ha en god amp.

Link to comment
Share on other sites

Ihvertfall ikke på samme måte som en røramp. Det har noe med hvordan ampen reagerer på pedalene. du får ikke riktig inntrykk av hva pedalen kan gjøre og "skal" låte uten å ha en god amp.

Nei, og spesielt ikke siden tubescreamer'n egentlig er designet for å pushe en rørdreven amp som allerede koker litt. Det SKJER IKKE med en transistor amp.

Enig med de fleste her, hvis SRV er lydidealet ditt, så skaff deg en Blues Jr. Faktisk en bra amp. Mer vel anvendte penger.

Link to comment
Share on other sites

Nei.

Josh, når jeg bruker Ibanez TS-9 foran min Roland Cube 15 så får jeg en helt ok blues vreng. Selvfølgelig er det ikke SRV men ok for en nybegynner.Men jeg bruker som sagt ikke den forsterkeren. Man MÅ ikke ha de dyreste rør-ampene, det ligger i fingerne ikke i utstyret

Link to comment
Share on other sites

Man MÅ ikke ha de dyreste rør-ampene, det ligger i fingerne ikke i utstyret

Tror heller ikke at man nødvendigvis må ha de dyreste amper (vel, hvis du skal gå for SRV 100% trenger man jo en Dumble SSS, og det koster lett $50,000 :blink::blink: + en super reverb og marshall :D ), men røramp er definitivt veien å gå. Valveking er vel en grei sak (har aldri prøvd en, men det synes at Johnny Hiland likte de bra). Hadde en Blues Jr. og synes det er en av de bedre ampene for pengene. Og når man kommer så langt at man vil oppgradere, kan bytte av høytalerelement og noen gode rør ta den til nye høyder.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nei, men ville personlig sett mot det merkene som har noen flere år i gamet. Ser nå at du har fått et bra tips under (eller over ettersom).
  • Jøss! Ja, dette ser snasent ut. Den custom-funksjonen har alt jeg ønsker meg. Billig var det òg. Tror jaggu jeg skal legge inn en bestilling her. Tusen takk for tips!
  • Jeg har testet litt GFS og synes det er egentlig ganske ok, men med tanke på dyr frakt og moms, blir det ikke så billig lengre likevel. (Husker enda med glede da dollaren var nede i 5kr  )  har du tid å vente litt, vil jeg sterkt anbefale Bootstrap pickups. Har ikke testet Stratmikkene derfra men er superhappy med tele- og jazzmasterpickups.  https://bootstrappickups.com/products/custom-single-coil-for-strat-by-custom-featherbottoms-custom-sound-machines  
  • Så du har dårlig erfaring? Seymour Duncan har ingen Stratocaster-pickuper som er bare litt overspunnet, tror jeg. Nærmest kommer SSL-1, men jeg skulle gjerne hatt noe som var et halvt hakk hottere enn det.
  • Ville heller sjekket finn.no for Seymour Duncan osv
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.