Web Analytics
Jump to content

Gitar Lakkering/Swerling


tope2

Recommended Posts

Har nå laget swerlig på min nyinkjøpte Ibanez Universe Gitaren var i dårlig stand når jeg kjøpte den og har derfor bestemt meg for og prøve og pusse den opp, og når man da skal ha en universe så må man jo ha multi color fargen :-)

Her er noen biler av hvoirdan det ble (ikke ferdig lakert ennå da)

http://privat.bluezone.no/tomg/1.jpg

http://privat.bluezone.no/tomg/2.jpg

http://privat.bluezone.no/tomg/3.jpg

http://privat.bluezone.no/tomg/4.jpg

Ble egentlig veldig fornøyd Mye som gjenstår men det er en start

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 34
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Skal du virkelig ha gitaren din sånn som d der?

Unnskyld meg men det der var ikke fint i det hele tatt!

Ser jo ut som du har en gitar som har vært med i paintball med 50 farger...

Link to comment
Share on other sites

Ja har prøvd noe før jeg tok det på gitaren, fant ut at det lønner seg og bruke lite maling i vannet. Var faktik mye greier enn jeg trodde det skulle være, Ble faktisk veldig fornøyd med resultatet, må jo selvfølgeig pusses litt og lakkeres videre så den er jo langt i fra klar.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er veldig lei av finishen på en gitar jeg eier, og jeg vil gjerne lakkere den i en ny, "freshere" farge (Nei, jeg er ikke homofil :D).

Hva slags forarbeid gjorde du da du skulle lakkere gitaren din?

Slipte du av finishen som var der først? (Evt. hvordan?)

Eller bare lakkerte du over finishen som allerede var der og sprayet over med klarlakk?

Link to comment
Share on other sites

Når jeg kjøpte gitaren så var den helt ned slipt så jeg slapp det, jeg kjøpte da 2 bokser med hvit quick lakk som kan brukes på tre og lakkerte 4-5 ganger, pusset over gitaren mellom hver gang. og nå så har jeg da tatt dette swirl mønsteret, gikk egentlig forbausende bra til og være første gangen, men det lønner seg og lese den Tutorialen på det noen ganger slik at du får med deg alt. Det er også viktig og få tak i den Borax slik at du får malingen til og flyte på vannet. Men alt står fint forklart på.

http://www.projectguitar.com/tut/swirled.htm

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.