Web Analytics
Gå til innhold

tope2

Medlem
 • Innholdsteller

  105
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om tope2

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Bosted
  Sarpsborg
 • Interesser
  Musikk

Nylige profilbesøk

1 596 profilvisninger
 1. Hva er det du sier redusere vreng, det er det værste jeg har hørt helt sikker på at Frode er enig med meg :-) Gitarene skal over alt også vokalen :-)
 2. 38 år gammel gitarist søker band i østfoldområdet, komfertabel med pop/rock/blues etc fra 70-80 og 90 tallet Har spilt gitar i 25 år og føler meg komfertabel både med rytme gitar og solo..
 3. Er det noen som kjenner til en enkel multieffeksenhet, som i utgangspunktet bare har delay og chorus og reverb de vanligste tingen som blir kjørt i effekt loopen.
 4. Jeg har bestilt meg en Ibanez s7320 fra en butikk på ebay nå, den ligger i statene så jeg sparte ca 2500,- på og kjøpe den der. ulempen er vel det at det tar en stund med frakt, ikke alt for ille men det går vel for en uke eller to. Hvis du er ut etter en 7 strenger så vil jeg jo anbefale deg og sjekke ut sjefen av alle 7 strengere Ibanez universe. Du kan være heldig og få en til rund den prisen du er ute etter, det er i hvertfall et kongeinstrument etter min mening. Lykke til !!!
 5. Jeg har da ikke nevnt noe om at varene du får kjøpt i fra Warmoth ikke er bra, men Jeg skal like og se om noe klarer å få solgt en gitar som de har bygget med Warmoth deler for 20 000,- uansett om det er helt topp utstyr som blir brukt på resterende deler.
 6. Jeg er 35 og har spilt gitar i over 20 år så jeg vet litt om hva jeg sier !!!
 7. Det kan kansje være men jeg ville heller ikke gått ut og sagt at de gitarerne som jeg har laget er like bra som de koster 20000,- for det er de ikke !!!
 8. heheh jo da kan være enig med deg der hvis det er gitar som en artist er sponset med etc så har de en tendens til og ligge høyt i pris. Men det er nok ikke bare på grunn av merket, det har nok noe med sammensettningen av delene ets de tar bare ikke de billigste delene man har og smetter de sammen det ligger nok noe mer bak de for og finn lyd spillbarhet etc. For eks på enkelte fender modeler så har treverket ligget og tørket i over 50 år for at det skal ha den rette fuktighet etc og få den karakteristiske fenderlyden. Og hvis du da tenker på de timene med forskning som ligger bak en sann gitar så forstår du også at de ofte er dyrer priset. Kansje det ikke har så mye for deg og si, men som med alt du får det du betaler for !!!!
 9. Helt geit at du syntes den er fin og spille på ikke noe som er bedre enn det men du kan vel ikke samenligne en hjemme mekka gitar på samme nivå som en Suhr eller Ernie Ball EVH. Etter min mening så kan det ikke gjøres. Delene du har kjøpt er sikkert bra etc men det er en grunn til at instrumenter er dyrer i pris, det er da ikke noe problem og få en gitar til 1000,- spenn men man kan ikke si at den er like bra som en man kjøper til 20000,- En gitar til 20000,- er som regel behandlet av proffe folk. jeg har også drevet med hjemme mekk av gitarer i et par år så jeg vet hva det vil si og lage en gitar men jeg kan fortsatt ikke si at det har blitt like gode som de dyre ferdige gitarene jeg har hatt.
 10. Håper du kødder når du sier at du ikke finner en fjøl som ligner for under 20 som matcher ???? Ikke for og rakke ned på gitaren den er helt ok til og være hjemme mekket men det er vel det også !!!
 11. ja det er det jeg prøvde bare og kjøpe et plekter for og se om det funket og jeg kom fint igjenom hele shipping prossesen, og rett videre til paypal så jeg vet ikke med det virket som for meg at det funker kan jo hende man får beskjed i ettertid at det ikke går da!!!
 12. Jeg registrerte meg der for og se om jeg kunne bestille og det virket ikke som at det var noe problem, fikk til og med forvarlg for østfold så ser ingen grunn til at ikke skal funke
 13. Hva regner du med at prisen blir på komplett gitar da ?
 14. Pen gitar men jeg vil ha floyd rose etc, er ganske krevende på mekanikk etc det er vel derfor jeg liker ibanez så godt får de har bra vib fin hals etc Du kan jo bare skaffe deg en s7320. De er jo ganske forskjellige fra universe/rg så på en måte får du jo prøvd noe annet. ZR tremoloen skal visst være jææævlig bra. Har fått med meg at du har lyst til å prøve noe annet enn ibanez så jeg maser ikke om ibanez for å være vanskelig Fikk faktisk lit lyst på en slik selv nå. :S Ja går veldig og lurer på den s 7320 det er liksom akuratt den type gitar jeg har lyst på både i pris og strenger etc :-) så jeg lurer vel på om ikke det blir en slik har ikke funnet noen annen 7 strenger av et annet fabrikat som har fasinert meg i hvertfall, og etter som jeg skal til polen i løpet av sommeren så ser jeg at de ligger på ca 550 euro der (4300,-nok) så det er nok sansynlig at det blir en slik.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.