Web Analytics
Jump to content

Ta opp to spor med UX2


Haarball

Recommended Posts

Låner en Line6 UX2, og sliter med å få den til å ta opp to spor når jeg velger begge Line inputene, bruker Gearbox og opptaksprogrammet er Audacity. Noen som har kunnskap som kan hjelpe meg?

Gearbox er utdatert og har blitt erstattet av POD Farm, prøv det. Send 1 og 2 tilsvarer line 1, mens send 3 og 4 tilsvarer line 2, som man kan velge i de fleste DAW.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Gearbox er utdatert og har blitt erstattet av POD Farm, prøv det.

Dette stemmer ikke helt. Gearbox standalone er supportert, det er pluginen som er blitt erstattet (og alle Gearbox-plugin-lisenser gir gratis oppgradering til podfarm). Etter hva jeg vet går det ikke an å ta opp med både hi- og low-gain-inputen på ux2en samtidig, den er begrenset til å ta opp på en av de.

Link to comment
Share on other sites

I Cubase har jeg måtte sette opp egne "BUS" i Audio-settings eller noe sånt for hver kanal. Og når jeg laga spor, så setter man Input 1 på ene og Input 2 på andre i selge sporen.

Vanskelig å forklare, men viss du fortsatt sliter så kan jeg laste ned Audacity og prøve selv.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.