Gå til innhold

Arnel

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Arnel

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 209 profilvisninger
 1. Hei, jeg har en tøff rockestemme og er i 30-årene. Er det av interesse?
 2. Jeg er en vokalist med rockestemme og trøkk som er på utkikk etter nytt band i Oslo.
 3. Jeg er en vokalist i Oslo som blant annet liker å synge mye klassisk rock, power ballader. Band som jeg synger sanger av er eksempelvis Journey, Eagles, Bon Jovi, Maroon 5, U2, osv. Det hadde vært kult å få til et band med øvingslokale. Send melding til meg hvis det er av interesse.
 4. Jeg er vokalist på si og søker etter et band for å det gøy med i Osloområdet. Kan synge rock og pop, men er også interessert i å eksperimentere med andre sjangre. Ingen metal desverre. Aldersmessig er jeg såvidt over tretti men ser en god del yngre ut. Ta kontakt hvis det høres interessant ut. Ambisjonsmessig er det mest for gøy, men konserter kan jo være bonus.
 5. Høyt er et definisjonsspørsmål. De nevnte vokalistene bruker head voice (foretrekker engelske begreper her), altså ikke chest voice (brystklang) for å nå de høyeste notene. Det klarer jeg også, for å svare på spørsmålet. Årsaken er fordi de ikke er tenorer. De som virkelig "kommer høyt" er tenorer som bruker chest voice istedenfor framfor utstrakt bruk av head voice. Vet at nå ble det mye bryst og hode, men det er nå så
 6. Jeg er en hyggelig fyr i andre halvdel av 20-årene som er glad i å synge. I utgangspunktet interessert i å treffe noen nye folk (evt. band) som jeg kan jamme sammen med for gøy i Oslo-området. Jeg synger det meste innen pop, ballader og ulike rock sjangre. Det viktigste er at vi har det gøy. Stemmen min er litt hes og unik, "vocal range'en" er ganske OK. Send meg en melding hvis du synes dette kunne vært noe for deg.
 7. Ledig vokalist som søker etter band eller prosjekter i Oslo, der jeg kan synge/opptre litt Helst ikke tenåringsband da Synger rock og pop hovedsaklig, men kan også synge andre sjangre så lenge musikken er bra Når det gjelder stemmekarakter og vokalstil har jeg (uten å sammenligne for mye) likhetstrekk med bl.a. Bono fra U2, Billie Joe Armstrong fra Green Day og Jon Bon Jovi fra Bon Jovi, har jeg hørt, selv om det ikke høres slikt ut for meg. Kan også skrive sanger hvis sjangeret er nært der jeg føler meg hjemme.
 8. Gearbox er utdatert og har blitt erstattet av POD Farm, prøv det. Send 1 og 2 tilsvarer line 1, mens send 3 og 4 tilsvarer line 2, som man kan velge i de fleste DAW.
 9. Synger helst variert, og ikke utelukkende metall desverre...
 10. Hei. Jeg er en allsidig vokalist som søker etter band i Oslo. Synger rock, pop og mer. Ta kontakt så kan vi se an.
 11. Vil gjerne presisere at jeg ikke synger black metal og death metal, og heller ikke typisk swing-musikk som jeg liker å kalle det, det vil si den typen musikk som folk på danskebåten danser swing til
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.