Web Analytics
Jump to content

Trådløs gitarplugin til utleie?


Dag91
 Share

Recommended Posts

Hei! Vi skal spille en James Bond-tribute konsert i Bærum Kulturhus på søndag(spør hvis dere vil vite mer)

Problemet mitt er at jeg trenger en sånn trådløs gitarplugin til ampen slik at jeg kan fly litt rundt på scenen og lage show. Både gitaristen og bassisten har fiksa seg en, så blir temmelig lame og ikke ha det

Lurte på om noen kunne hjelpe meg med dette? Betaler 200 kr elr no slikt(kan godt betale depositum)! Det gjelder bare søndag kveld fra kl 6 og utover. Vi skal ha en to timers konsert. Utstyret kommer ikke til å bli skadet, og hvis jeg skulle være veldig uheldig erstatter jeg.

Setter veldig stor pris på hjelp!

Hilsen Dag

mailadresse: dag_saa@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

Hm- lurer på om du kan få problemer med frekvenser hvis du har tre trådløse på scenen samtidig?

Jeg har en liggende du godt kan få låne.

Hvis jeg husker rett, er merket "Samson". Den virket thelt fint sist jeg testet den.

Da blir du også nødt til å dekke porto. Depositum trengs ikke. Blir det for ille, kommer jeg og besøker deg. :)

Forhåpentligvis får du et tilbud fra noen som er nærmere. Hva med å høre med Hr. Larsen på backstage om han kan låne ut en demomodell av den line6- boksen han har? Den er digital, og vil ikke klusse til sambandet på de to andre boksene.

Link to comment
Share on other sites

Problemer med frekvenser? Tja, ja, jo, nei.

Sist jeg sjekket var det mulig å forandre frekvens på sender og mottaker. Men mye mulig jeg er blitt litt vel digitalisert her nå og overser det analoge. ^_^

Skal sies at jeg har kun jobbet med Sennheiser ew 572 G3 (reciver) og SK 500 G3 (sender) to av disse kjørte samtidig med tre Sennheiser EW 500 G2 trådløse mikker og vi hadde så absolutt ikkenoe problem med noen frekvenser.

Har forøvrig hørt Line6 sin Relay serie selv og det låter bra det. Gjør som CastorFiber sier og hør med Backstage Musikk. :)

Link to comment
Share on other sites

Takk skal dere!

Vi skal låne mye utstyr av Backstage. Har sendt en mail til de med utstyr vi trenger, så da får jeg svar på. Tror egentlig ikke at de har trådløst oppsett der, var innom i dag og så ihvertfall ikke noe ute i butikken!

Takk for tilbudet Hylo! Svarer innen i morgen =)

Link to comment
Share on other sites

hehe Dag91. Du er nok blind.... B)

Vi har 3 stykker av det "nye" trådløse systemet til Line 6 (Relay G30) inne i butikken og hvis du hadde lett hadde du funnet dem inn på amp-rommet da du prøvespilte LTD Eclipse i dag. (står 1 eske i hvert av glasskapene med pedaler)

Du kunne jo også spurt da du var innom så hadde du fått beskjed om at det er ikke noe problem å få låne akkurat det til konserten. Kan til og med låne bort noen av mine private. :)

Edited by Morten Larsen
Link to comment
Share on other sites

Haha, skal sies at jeg ikke lette fryktelig nøye! fokuset lå vel på amps :)

Men tusen takk for tilbudet, jeg vil veldig gjerne låne Line 6 oppsettet!

Ja, hadde jo blitt en smule stress med og poste fram og tilbake, men takk for tilbudet!

og ja, takker for vennlighet ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.