Web Analytics
Jump to content

Harmonic Slide


XxRustyspoonxX
 Share

Recommended Posts

Ikke 100% sikker på at det er dette du tenker på, da jeg ikke har sett videoen. Likevel, dette er noe som ofte blir gjort på fretless bass, og består av en harmonic og en slide. Skulle passe fint. :)

Spill en overtone på 7. bånd (fungerer andre steder, men 7. båndet er en grei plass å begynne). Umiddelbart etter at tonen er spilt, slide opp til en annen tone. For min del fungerer det fint uten å løfte fingeren fra strengen, din teknikk kan være litt annerledes. Det første båndet som fingeren slider over er 8. båndet. Setter altså ikke ned fingeren på 7. båndet før slide. Plukker ikke strengen på nytt etter at overtonen er spilt. Kan være like greit å bare prøve, for mye lesing kan gjøre det vanskeligere enn det er. :)

Alternativ notasjon:

7NH 8sl/11

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.