Web Analytics
Jump to content

Nytt element til bassforsterker?


Captain Koala

Recommended Posts

Hei! Har en bekjent som har vært uheldig når hun lånte ut bassforsterkeren sin, slik at den har blitt sprengt. Det gjelder en SWR Workingman's 10, som er en ganske grei og fin amp har jeg forstått. Jeg lurte på om det bare er å bytte ut elementet, så er den i orden?

Ampen det gjelder:

WORKINGMAN'S 10

WM10.jpg

The Workingman's 10 offered the "SWR Sound to go". An easily portable cube amp with a surprising amount of power. Replaced by the WorkingPro 10 in 2006.

Power Output:

80 watts @ 8 ohms (internal cabinet)

100 watts @ 4 ohms (with 8 ohm extension cabinet)

Speaker complement:

(1) 10" Custom design SWR driver

(1) LeSon TLX-1 tweeter

Dimensions: 16.25"W x 14.5"H x 14"D

Weight: 32 lbs.

Production period: 1998 to June, 2003; Feb. 2004 to Jan., 2006

Final Retail Price: $571.41

Det skal tydeligvis være et 10"-element. Er det noen som vet om et greit element som ikke er alt for dyrt, men låter bra?

Her er den nye modellen, hvis det hjelper.

Edited by Trickster
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.