Web Analytics
Jump to content

Marshall 1959 SLP


MatsEspen
 Share

Recommended Posts

Ja, begynte med å se på Marshall 1959RR, men er ALT for dyr.. (underlig nok)

Men så på SLP'en som et billigere alternativ. Brukt selvfølgelig.

Har bare hørt den på utube og slikt, men skal prøve den en dag.

Men lurte på om noen hadde prøvd den allerede og kunne gi meg en liten respons på hvordan den er :)

Andre forslag mottas med takk og kanskje noe billigere ?!

Blir nok ikke noe pga. mangel på penger, men lov til å se :)

Edited by MatsEspen
Link to comment
Share on other sites

Kan se på gamle brukte 50/100w fire-inputs Marshall fra 70- og 80-tallet (JMP- og JCM800-seriene), de får du ganske billig.

Disse er ikke helt like og er ikke PTP (som ikke alle reissuene er heller), men du får mye for pengene.

Ellers finnes det kloner av originalen, men disse er litt dyrere igjen. På den annen side er også de fleste ansett som bedre enn Marshalls egen reissue.

Link to comment
Share on other sites

1959 SLP er regnet for å være en av de beste Super Lead reissuene,

i hvert fall hvis du ser bort i fra hand wired utgaver.

Det er faktisk Marshall fans som leter etter akkurat den modellen.

Med en bra 4x12" kasse, og en god attenuator,

vil du få veldig bra Marshall-lyd ut av en 1959SLP.

Link to comment
Share on other sites

RR ampen er bare en modifisert 1959 og modden de har gjordt er piss enkel. Hvis du er opptatt av farger ol. så er det greit men ampen er ikke no spes. Jeg er mest opptatt av lyd, hva det står på ampen bryr meg fint lite. Pris på RR ampene er helt insane, men for all del de låter fett.

Link to comment
Share on other sites

Men det betyr ikke at jeg har lyst på en fet Marshall :)

Ok?

Jeg har to Metro 100W Plexi topper jeg har gjordt det på. Hvis du skal gjøre det 100% likt er det litt mer jobb, men det er fordi jeg tok utgangspunk i en Plexi og RR er en modifisert 70talls JMP. Plukk en 70 talls 50W topp på Finn og gjør modden så har du en billig gøyal liten amp. Spiller fortsatt høyt som faen men det vet du sikkert allerede. Fikk demo av RR ampen på NAMM i fjor og selv om det låter fett er det er litt begrenset hvor lenge det er gøy å stå i en liten lydboks å høre en 100W topp på full pupp.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Marshall 1959rr og den er stort sett det samme som en 1959slp bortsett fra andre kanalen.

Jeg bruker nesten bare den kanalen som ikke er modisfisert. Den som høres ut som en 1959slp.

Hvis du skal ha en av de så ville jeg nok anbefale slp fordi den er billigere og har stort sett samme lyd bortsett fra den modden de sier er så lett.

Kanksje litt rart at jeg sier det når jeg har en rr, men jeg var så heldig å få kjøpt hele stacket for 15.000 ^_^ Ubrukt!

Anbefaler i tilleg en tubesreamer, slp og rr har ikke no clean kanal. Så jeg stiller den der den distorter litt også bruker jeg tubescreameren som boost til soloer og volumeknappen på gitaren til clean.

Hvis du ikke har testa en av de så skal jeg bare si at naboer kommer til å elske deg, den spiller sabla høyt! :lol:

Ossy B)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.