Web Analytics
Jump to content

Skole prosjekt


Udyret
 Share

Recommended Posts

Ganske alternativt iallefall. Hører ikke på slik musikk, men hørtes ut som dere har laga noe nytt på en måte. Men det jeg savner er et climax. Om dere hadde gått lysere opp et sted i låta og laga litt bredere melodi, så tror jeg det ville blitt bedre, også var det veldig brå slutt. For meg høres det ut som sangen er halveis ferdig.

Men ellers så høres det interessant ut, jobb med variasjonen så tror jeg detta vil bli igrunn ganske bra ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes det låter veldig bra. Savner også litt klimaks, får litt følelsen av at den bygger opp mot et eller annet, men aldri helt når dit. Kanskje den trenger en bro, og et refreng til. Liker blåserene, at dere bruker stereobredden og ikke er fristet til å legge mer volum på de. Slutten er litt brå, men det fungerer forsåvidt. Vet ikke om jeg liker fadingen der, virker litt som om man ikke helt får bestemt seg om man skal slutte så brått eller ikke, derfor fader man litt for å myke det ut litt. Tror kanskje det kunne fungert vel så bra å holde volumet til siste slutt, og la gitaren fortsette alene litt forbi sangen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.