Web Analytics
Jump to content

Soldano SP-77 II Preamp


gibson_sg

Recommended Posts

95soldanosp77.jpg

Noen som har erfaringer med denne preampen? Jeg synest den så litt mager ut..

Jeg trenger en preamp fort som rakker'n.. hadde en deal på en mesa v-twin preamp, som jeg gikk å venta på skulle dukke opp i posten.. så sendte jeg en SMS i dag, og da ville han plutslig ikke selle den.. Litt kjipt!

Jeg vil bare høre deres erfaringermeninger om den.. :) (dere som skulle vere så heldige å ha prøvd den)

Link to comment
Share on other sites

æh... Det var en som skulle selge et Rufo 6u rack som jeg skal kjøpe.. han hadde også stående en ADA MP-1 preamp som kunne følge med (med tillegg i pris selfølgelig :P )

Jeg har hørt litt av den før, og jeg synest det jeg hørte var ok.. men jeg vet ikke hvor mye forskjellig man kan få trøkka ut av den..

Noen som har den og som kan fortelle litt ? :)

Link to comment
Share on other sites

Dette er en billigversjon av preampseksjonen til den ever legendariske Soldano SLO-100 ampen. Har også mange likheter med Rectifier-ampene til Mesa, visstnok. Du kan jo spørre selgeren hvorvidt den er fra Japan eller om den er fra amerika, de amerikanske er ligg mer lukrative, tror de er av en viss kvalitet og.

Tror den kan være verdt penga...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.