Web Analytics
Jump to content

Soldano SP-77 II Preamp


gibson_sg
 Share

Recommended Posts

95soldanosp77.jpg

Noen som har erfaringer med denne preampen? Jeg synest den så litt mager ut..

Jeg trenger en preamp fort som rakker'n.. hadde en deal på en mesa v-twin preamp, som jeg gikk å venta på skulle dukke opp i posten.. så sendte jeg en SMS i dag, og da ville han plutslig ikke selle den.. Litt kjipt!

Jeg vil bare høre deres erfaringermeninger om den.. :) (dere som skulle vere så heldige å ha prøvd den)

Link to comment
Share on other sites

æh... Det var en som skulle selge et Rufo 6u rack som jeg skal kjøpe.. han hadde også stående en ADA MP-1 preamp som kunne følge med (med tillegg i pris selfølgelig :P )

Jeg har hørt litt av den før, og jeg synest det jeg hørte var ok.. men jeg vet ikke hvor mye forskjellig man kan få trøkka ut av den..

Noen som har den og som kan fortelle litt ? :)

Link to comment
Share on other sites

Dette er en billigversjon av preampseksjonen til den ever legendariske Soldano SLO-100 ampen. Har også mange likheter med Rectifier-ampene til Mesa, visstnok. Du kan jo spørre selgeren hvorvidt den er fra Japan eller om den er fra amerika, de amerikanske er ligg mer lukrative, tror de er av en viss kvalitet og.

Tror den kan være verdt penga...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.