Web Analytics
Jump to content

Test av 7strenger, et lite klipp


Tyrant

Recommended Posts

Hahah litt for heftig for meg dette! Hats er litt overdøvende i blastinga. Trodde først det var fizz i tonen!

Andre ting; er det bare meg eller har du panna kicken litt til høyre? Det er litt snålt..  Ellers virker tammene litt partisk mot høyre også, men det er kanskje fordi du ikke bruker de høye tammmene så mye.

Syns originalmikkene på 1527'n ikke var så dumme. Du får nok til å lage en fin patch til den også med litt tweaking. Test gjerne ut litt cleans også!

Link to comment
Share on other sites

Panna kicken ? nei :P

Hihat er som regel for høy i mixene mine, glemmer å skru dem ned, merker ikke så mye i hodetelefonene. (skulle hatt monitorer ja)

Nei jeg ble overasket over orginalmikkene etter å ha hørt mye dårlig om dem, duger foreløpig. Kan være jeg lager noe clean greier, sånn spessielt for deg siden du spør så pent :P Ble tracking av en 6er sang i kveld (den du hørte et klipp av her for litt siden) så får se hva som skjer i morgen :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.