Web Analytics
Jump to content

Gitar vs. effekter


GuitarFreak

Recommended Posts

ta med deg gitaren din i sjappa, finn en gitar, og prøv begge pedalene. å sitte på nettet for å spørre etter hvilken pedal er best. må da virkelig være opp til deg. hvilken lyd du er ute etter. og hvilken som passer deg best.

my point of view:

kjøp den en OD-1. for det har jeg og den er best

Link to comment
Share on other sites

Forskjellen står forklart i produktbeskrivelsen, men siden du synest det er lettere å spørre her, så skal jeg forklare hovedtrekket:

Dunlop sin pedal trenger egen forsterker. Du kan kanskje bruke den gitarforsterkeren du har, men da må til til med et koplisert switche-system som kan ende opp med å koste like mye som pedalen selv.

Rocktron sin pedal har innebygget forsterker, og kobles inn i pedalkjedet FØR forsterkeren. Det er tryggere, enklere, og blir sannsynligvis billigere også.

Link to comment
Share on other sites

men da er det veldig enkelt, da blir det rocktron.

er ikke noe ekspert på effekter, har en line 6 amp med effekter,og en roland cub så alt jeg har er en wah-pedal.

Husk at uansett hvilken boks du velger, så kommer ikke talkbox-lyden ut av gitarforsterkeren din. Du får den i kjeften, så hvis du skal bruke den til noe annet enn hjemme-spilling, så trenger du en vokalmikrofon som du kan gape inn i... :)

Link to comment
Share on other sites

blæ, jeg må flytte, kjedelig å bo så langt fra alt sånn viktige ting :o for å finne de 5 nærmeste instrumentbutikkene så må jeg sette en avstand på over 200 km :P

de nærmeste er:

Hornaas på Otta ca. 20 km.

Lillehammer musikk ca. 100 km.

Gjøvik musikk ca. 150 km.

Musikkbørsen på Gjøvik ca. 150 km

og mellom der og Oslo er det vel veldig lite? så da blir det ca 350 km til neste igjen. bor midt mellom Trondheim og Oslo

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.