Web Analytics
Jump to content

Spesialstøpte ørepropper verdt det?


Sorg

Recommended Posts

Jag har precis köpt ett par såna här och JAAAA, det var lugnt värt det. Jag har haft tinnitus sen DAD och Skid Row -91/92 och varit överkänslig mot höga ljud och därmed inte kunnat brassa på högsta volym utan öronproppar. Nu hör jag äntligen hur ampen låter :) .

Hva var prisen på disse?

Link to comment
Share on other sites

Her kjøpte jeg mine :) mange år gamle nå og fungerer utmerket, betalte vel rundt 1500 tror jeg, (dama betalte, bursdagspresang ) Du klarer deg nok med 15 dB demping men om du spiller voldsomt høyt og er ofte på konserter med høøøy lyd kan kanskje 25 være verdt et forsøk, eg har 15 og er godt fornøyd med det :)
Link to comment
Share on other sites

Om de til 200 kr jeg bruker leser jeg på plugin-turnon.com

"Ear Ultratech Hi Fi

Spesialpropp som gjør det mulig å høre tale, varselsignaler og musikk mens skadelig støy reduseres effektivt. Den akustiske designen til UltraTech gir lav forvrengning av lyden takket være den lave lyddempingen, mens proppens patentbeskyttede "tredelte" design gir god komfort ved langtidsbruk.

Ideell til musikere. Brukes av Gardemusikken, Kringkastingsorkesteret, DJ'er osv."

Link to comment
Share on other sites

JA det er verdt hver krone :-)

Kjøpte mine her, for 1500 kr alt inkludert. Genialt, demper tilnærmet likt over hele frekvensområdet. God service og kyndig rådgiving angående bruk, dempingsfaktor etc.

Edited by steinp
Link to comment
Share on other sites

Ok. Ser lilleby har kontorer i oslo også. Liker det at de har propper hvor man kan velge ulike depmingsgrader.

Skal høre litt med GN Resound også. Er biligere pga jeg er medlem i MFO og de må jo være bra når MFO har valgt de..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.