Web Analytics
Gå til innhold

steinp

Medlem
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om steinp

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Alder spiller ingen rolle, brukte uttrykket "old boys" mest for å hinte om min egen alder :-) Det viktigste er personkjemi og at det er gøy å spille sammen! Er for øvrig ny i byen selv. "Vi" er før øvrig kun meg selv foreløpig :-) Kunne vært gøy å prøvd å spille litt sammen, jeg sender en PM!
 2. Trenger du et par timers ukentlig pause fra masende kone og barn? Hva med å børste støv av rockeren i deg og bli med og starte opp et old-boys band i Trondheim? Ambisjonsnivået i første omgang er å øve en, kanskje to ganger i uka med fokus på å ha det gøy med å covre metall- og tungrockklassikere. Jeg spiller gitar med fokus på "rytmegitar" og enkle, fete riff. Er på utkikk etter deg som spiller: - Gitar (gjerne "lead gitar" og soloer) - Bass - Trommer - Vokal Nivå og erfaring spiller ingen rolle bare du har lyst til å ha det gøy med tung rock'n roll og metall. Selv kan jeg i beste fall si at jeg er middelmådig, og da skryter jeg litt. Min inspirasjon er band som Kiss, AC/DC, Judas Priest, Accept, Dio, Metallica etc. Med "old-boys" tenker jeg meg fra ca 30 år og oppover, selv om det ikke er noen forutsetning. Det er heller ingen forutsetning at du er mann, kvinner er også velkomne! Selv er jeg 44 og mann. Jeg kan stille kjellerstua til disposisjon som øvingslokale.
 3. Det var da voldsomt til dissing av Metallica i denne tråden.... Jeg var på konserten og synes det var en ren maktdemonstrasjon av Metallica, der de 3 andre fremsto som oppvarmingsband. Når det er sagt synes jeg også Anthrax var veldig bra og at Megadeth var mye bedre enn det som beskrives her, selv om de slet en del med lyden. Men tilbake til Metallica. Jeg har vært på 8-10 Metallicakonserter og rangerer denne som en av de absolutt beste jeg har vært på. Fet og klar gitarlyd, uforskammet langt frem i miksen , særlig Hetfield, akkurat som jeg liker det. Kjenner meg overhodet ikke igjen av deres beskrivelser av TV-lyden (har ikke sett opptaket ennå). For en gangs skyld er jeg enig med Slettemark, klar 6'er til Metallica (og er villig til å jekke opp Megadeth til en 3'er). Og stemningen under Metallicakonserten overgår alt jeg har vært på av stadionkonderter, der "alle" inkludert de på tribunene kunne teksten og sang med på de fleste sangene. Ikke mange band i verden greier det! (de andre "Big 3" var ikke i nærheten en gang) Helt greit å ikke like Metallica, men jeg synes den dissingen som til tider foregår på dette forumet er temmelig usaklig og helt ut av proporsjoner. Man (for)blir ikke et av verdens aller største band hvis man suger så til de grader som dere gir uttrykk for her.
 4. OK, takk for svar så langt. Kan dere også si litt mer om bruksområder for de to? Hvis bruksområdet er metall og tung rock er den ene å foretrekke fremfor den andre, og i tilfelle hvorfor?
 5. steinp

  J-bass vs. P-bass

  I forskjellige tråder refereres det til J- og P-basser. Noen som kan forklare hva dette betyr?
 6. Jeg har denne comboen, og er kjempefornøyd! Men heldigvis bor jeg i enebolig og har forståelsesfull familie, for du må opp i temmelig høyt volum før det låter ordentlig. Har i tillegg en Roland Cube som jeg bruker når jeg skal spille lavt eller med hodetelefoner.
 7. Anmeldelser av Kisskonserter handler ofte forbausende lite om selve konserten. Hovedfokuset er som regel 1) Den "kyniske" kommersialismen og 2) Anmelderens egne generelle (vanligvis negative) oppfatninger om Kiss. Angående Dagbladet-anmeldelsen så blir det bare for dumt å sende en åpenbar Kiss-hater til å anmelde en Kisskonsert. Når så journalisten i tillegg ikke har yrkesstolthet nok til å gjøre et forsøk på en saklig anmeldelse så blir det bare patetisk. Jeg synes konserten var helt fantastisk, synes bandet var i storform, og et lite hakk bedre enn i Trondheim, både musikalsk og humørmessig. Lyden var derimot mer grøtete, noe som i hvert fall delvis kan tilskrives de akustiske forholdene i Vallhall.
 8. Har vurdert dette jeg også, ønsker å ha reimfestet så langt frem som mulig, men er litt redd for å skru inn i trussroden, aner ikke hvor denne slutter... noen tips om hvor skruen trygt kan festes?
 9. Feil, de er rockere OG forretningsfolk ;-) Og hva er galt med det? Bedre enn å være rockere og dophuer.... Tro det eller ei, men Kiss leverte en veldig bra konsert i Trondheim, som slo 1999-konserten langt ned i støvlene. På det tidspunktet var Kiss på et lavmål, med Ace og Peter dessverre med helt annet fokus enn å spille i Kiss. Lik det eller ei, men dagens Kiss med Tommy Thayer på lead gitar og Eric Singer på trommer er trolig Kiss på sitt beste siden midten av 70-tallet. Tight, fokusert (men avslappet) og med et herlig trøkk! Nå gleder jeg meg bare til Vallhall i morgen kveld! Litt bekymret for lyden inne i den store blikkboksen, men fest blir det uansett :-D
 10. Jeg har en LTD EX-400, både lyd og utseende oser av metall! Veldig fornøyd! Men vær obs på at den er veldig tung i halsen, for min del er det et absolutt must med en reim med god friksjon (semsket skinn på innsiden). Og lydmessig er den perfekt til ren metall, men synes den låter litt for "hardt" til alt annet.
 11. Har det noe å si også nå da? Når det gjelder Kiss er det visst ingen grenser for hva som kan kritiseres. Kiss har jo spilt de gamle klassikerne usminket i årevis, hva er forskjellen? Dessuten har jo Lick it up (utgitt på usminket platecover) vært gjenganger på setlista siden reunion-turneen. Who cares?
 12. Helt enig i at billettprisen er alt for høy. En annen ting er at de har prestert å legge konserten på parkeringsplassen utenfor Lerkendal, og så kalle det "Lerkendalparken". Gikk forbi der i dag, og slik scenen er satt opp er det ingen park, bare 100% asfalt. Dette er med på å gi konserten et B-preg og en mindre event enn den fortjener. En ren fornærmelse mot et legendarisk band som Kiss, og neppe god reklame i forhold andre store band som vurderer Trondheim som konsertby. Hvis RBK nekter å bruke stadion som konsertarena så la for guds skyld noen andre stå for arrangementet, det kan ikke være vanskelig å komme opp med et bedre alternativ enn denne parkeringsplassen. Her ser dere "Lerkendal park", scenen er plassert helt til venstre på asfaltplassen, med front rett mot høyre. Publikumsområdet er altså asfalten/parkeringsplassen. Sjarmerende...! :-( Men uansett, jeg gleder meg som en unge til i morgen, Kiss live er alltid fett :-D
 13. All right Trondheim...! Dette blir fett...! :-D Men synd at trønderne selv ikke ser ut til å vise interesse for denne konserten, billettsalget går visst tregt så vidt jeg har hørt. Litt overraskende og skuffende at "Norges rockehovedstad" ikke stiller opp når et legendarisk band som Kiss besøker byen. Og likevel klages det over at de store bandene "aldri" besøker byen... KAN det hende at f.eks. Hetfield, Young-brødrene etc. gjør sine undersøkelser om tidligere billettsalg før de bestemmer seg for en by? Så trøndere...: Møt opp og lag fest på Lerkendal sammen med oss tilreisende blodfans som selvfølgelig tar turen til byen! Og som en bonus så kan det jo hende andre store band får øynene opp for byen!
 14. Er alt for dårlig gitarist til å kunne si jeg har noen stil, men mitt ønskebilde av meg selv er en mellomting mellom James Hetfield og Ace Frehley
 15. Jo,du kan vel det. Poenget med å bruke natural harmonics er å sammenlikne pitch (tonehøyde) på den naturlige harmonics'en og tonen du får ved å slå an strengen samtidig som du fretter på 12. bånd (i stedet for åpen streng). Hvis disse to har lik pitch/tonehøyde er intonasjonen riktig. Men denne metoden er strengt tatt ikke nødvendig lenger, siden vi har tilgang på billige og presise elektroniske tunere. Disse gjør at vi ganske enkelt sjekker tonehøyden direkte ved å frette 12. bånd.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.