Web Analytics
Jump to content

«Vis nye innlegg» funksjonen


Aphelion
 Share

Recommended Posts

Jeg er flittig bruker av denne funksjonen, syns den er veldig praktisk. Mye lettere enn å sitte og bla gjennom alle underforaene!

En gang i blant skjer det noe rart: når jeg trykker på «Vis nye innlegg» kommer det plutselig bare opp innlegg fra det siste døgnet - og når jeg ber om å se eldre innlegg, er ALLE markert som lest! Hvorfor skjer dette? :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er også ivrig bruker av den funksjonen - det er utrolig sjelden jeg navigerer rundt i forumet på andre måter. Men det er en veldig skummel link som sier "Marker alle forum som lest og returner til hovedsiden". Den har jeg uheldigvis kommet borti et par ganger (særlig med iPhone - er ikke alltid like lett å få pølsene til treffe der man vil på den lille skjermen).

Link to comment
Share on other sites

Selv ligger jeg langt unna iPhone, men det skjer fra tid til annet med meg også.

Jeg bruker vel denne funksjonen i nesten all navigeringen av forumet.

For å være ærlig, aner jeg ikke hva som skjer, men tipper det er cookien som får litt hikke en sjelden gang i blant. Det er det ikke noe å gjøre med, bortsett fra å slette den, og da blir jo resultatet at man ikke har lest noe som helst, og da er man like langt.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

Vis nytt innhold funksjonen er jo blitt helt ubrukelig nå!

Den lister riktignok opp alle poster som har nytt innhold, men funksjonen Gå til første nye innlegg er jo borte!

Håper virkelig at dette kan fikses slik det var før, er bare så vidt jeg orker å ta meg tid til å lese på forumet nå....

Beklager surmuling, men jeg synes dette er ille!

Edit: Og hvis noen mener jeg tar feil og at funksjonen finnes: Hjelp meg!!!

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

Siste nye innlegg ja. Ikke første nye innlegg, som er det vi maser om :P

Helt enig med askret her, om jeg må bla meg frem manuelt til det siste innlegget jeg leste i hver bidige tråd (noen ganger kommer det MANGE innlegg), så kommer det til å ta for mye tid til at jeg gidder...

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.