Web Analytics
Jump to content

«Vis nye innlegg» funksjonen


Aphelion
 Share

Recommended Posts

Jeg er flittig bruker av denne funksjonen, syns den er veldig praktisk. Mye lettere enn å sitte og bla gjennom alle underforaene!

En gang i blant skjer det noe rart: når jeg trykker på «Vis nye innlegg» kommer det plutselig bare opp innlegg fra det siste døgnet - og når jeg ber om å se eldre innlegg, er ALLE markert som lest! Hvorfor skjer dette? :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er også ivrig bruker av den funksjonen - det er utrolig sjelden jeg navigerer rundt i forumet på andre måter. Men det er en veldig skummel link som sier "Marker alle forum som lest og returner til hovedsiden". Den har jeg uheldigvis kommet borti et par ganger (særlig med iPhone - er ikke alltid like lett å få pølsene til treffe der man vil på den lille skjermen).

Link to comment
Share on other sites

Selv ligger jeg langt unna iPhone, men det skjer fra tid til annet med meg også.

Jeg bruker vel denne funksjonen i nesten all navigeringen av forumet.

For å være ærlig, aner jeg ikke hva som skjer, men tipper det er cookien som får litt hikke en sjelden gang i blant. Det er det ikke noe å gjøre med, bortsett fra å slette den, og da blir jo resultatet at man ikke har lest noe som helst, og da er man like langt.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

Vis nytt innhold funksjonen er jo blitt helt ubrukelig nå!

Den lister riktignok opp alle poster som har nytt innhold, men funksjonen Gå til første nye innlegg er jo borte!

Håper virkelig at dette kan fikses slik det var før, er bare så vidt jeg orker å ta meg tid til å lese på forumet nå....

Beklager surmuling, men jeg synes dette er ille!

Edit: Og hvis noen mener jeg tar feil og at funksjonen finnes: Hjelp meg!!!

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

Siste nye innlegg ja. Ikke første nye innlegg, som er det vi maser om :P

Helt enig med askret her, om jeg må bla meg frem manuelt til det siste innlegget jeg leste i hver bidige tråd (noen ganger kommer det MANGE innlegg), så kommer det til å ta for mye tid til at jeg gidder...

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.