Web Analytics
Jump to content

«Vis nye innlegg» funksjonen


Aphelion

Recommended Posts

Jeg er flittig bruker av denne funksjonen, syns den er veldig praktisk. Mye lettere enn å sitte og bla gjennom alle underforaene!

En gang i blant skjer det noe rart: når jeg trykker på «Vis nye innlegg» kommer det plutselig bare opp innlegg fra det siste døgnet - og når jeg ber om å se eldre innlegg, er ALLE markert som lest! Hvorfor skjer dette? :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er også ivrig bruker av den funksjonen - det er utrolig sjelden jeg navigerer rundt i forumet på andre måter. Men det er en veldig skummel link som sier "Marker alle forum som lest og returner til hovedsiden". Den har jeg uheldigvis kommet borti et par ganger (særlig med iPhone - er ikke alltid like lett å få pølsene til treffe der man vil på den lille skjermen).

Link to comment
Share on other sites

Selv ligger jeg langt unna iPhone, men det skjer fra tid til annet med meg også.

Jeg bruker vel denne funksjonen i nesten all navigeringen av forumet.

For å være ærlig, aner jeg ikke hva som skjer, men tipper det er cookien som får litt hikke en sjelden gang i blant. Det er det ikke noe å gjøre med, bortsett fra å slette den, og da blir jo resultatet at man ikke har lest noe som helst, og da er man like langt.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

Vis nytt innhold funksjonen er jo blitt helt ubrukelig nå!

Den lister riktignok opp alle poster som har nytt innhold, men funksjonen Gå til første nye innlegg er jo borte!

Håper virkelig at dette kan fikses slik det var før, er bare så vidt jeg orker å ta meg tid til å lese på forumet nå....

Beklager surmuling, men jeg synes dette er ille!

Edit: Og hvis noen mener jeg tar feil og at funksjonen finnes: Hjelp meg!!!

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

Siste nye innlegg ja. Ikke første nye innlegg, som er det vi maser om :P

Helt enig med askret her, om jeg må bla meg frem manuelt til det siste innlegget jeg leste i hver bidige tråd (noen ganger kommer det MANGE innlegg), så kommer det til å ta for mye tid til at jeg gidder...

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.