Web Analytics
Jump to content

Trøndertun


Jørg
 Share

Recommended Posts

Ei venninne av meg gikk der i fjor. Hun var helt straight edge eller hva faen det heter før hun begynte der, men når hun kom igjen røyket, drakk og snuset hun. I følge henne var det visst bare hasjing der.

Men fra en ting til noe annet.. Hva har du igjen etter å ha gått der?

Link to comment
Share on other sites

Ei venninne av meg gikk der i fjor. Hun var helt straight edge eller hva faen det heter før hun begynte der, men når hun kom igjen røyket, drakk og snuset hun. I følge henne var det visst bare hasjing der.

Men fra en ting til noe annet.. Hva har du igjen etter å ha gått der?

Ække det en del av rockeimaget da ? :P hehe

Link to comment
Share on other sites

Men fra en ting til noe annet.. Hva har du igjen etter å ha gått der?

Nå er det riktignok 10 år siden jeg gikk der. En liten oppsummering over mine erfaringer:

- du får jobbe i studio med potensielt flinke folk

- du vil få være med på en turné og det meste det innebærer

- reise til utlandet, vi dro til London, med flere musikalske og sosiale høydepunkter. Vi stakk innom Ronnie Scotts og ... billig øl.

- vi hadde gode lærere innen musikkteori og gitarspill, men dette avhenger av hva du kan fra før

Det er du selv som avgjør hvor mye du får utav et år på folkehøyskole. Er du en innesitter vil du ikke bli med i det som skjer. Dersom man er aktiv og oppsøker folk/aktiviteter så blir man fort kjent med de andre, og kan lage et bra fundament.

Jeg var delaktig i arrangering av en fotballcup mot andre folkehøyskoler, samt at vi fikk dannet et lag til volleyballturnering. Metallfolk er fulle av spenst! Morsomme greier. I tillegg spilte vi i kirka i samarbeid med en nærliggende kristen folkehøyskole. Jeg spilte bass rett fra salmeboka - nesten en utfordring. Og så... Ja, jenter... ;)

Link to comment
Share on other sites

Er hovudsakleg gitarist, men prøver meg som vokalist og bassist i ny og ne. Kva med deg? Instrument? Musikalske preferansar?

Spiller gitar og litt piano. Hører på stortsett alt bortsett fra opera og trance/techno greier.

Favoritt band ligger i gata som Porcupine Tree, Tool, Jaga Jazzist, Opeth også videre. Prøver å ikke begrense meg til noen få sjangere.

Hvor lenge har du spilt? Jeg har hørt med andre folk som skal dit, og de har spilt ganske mye lenger enn meg. Er litt spent på nivået.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.