Web Analytics
Jump to content

Status basser


Roffa
 Share

Recommended Posts

Her er et bilde av Status-bassene mine. Siste i familien er en Status SII fretless som også er en meget bra bass.....selvfølgelig, det er jo en Status ;)

Status_Vikings_2.jpg

The Shark, S2000, SII fretless og Washburn S1000

Link to comment
Share on other sites

Lekre basser. Har lyst på en uten hode!

Takk for det. Veldig gode basser, og særlig god er S2000 bassen. De hodeløse er meget godt balansert, lett vekt og siden de også har "0-bånd / zero-fret" så er strengehøyden minimal og supergod å spille på. Lyder ikke så aller værst heller ;)

Strengeskifting går på minuttet og bassene har to reimfester i bakkant så de står stødig når man setter de fra seg....Ja, jeg veit at jeg skal bruke stativ. Holder også stemmingen utrolig bra, så kan anbefale headless på det varmeste. Kanskje litt "ukult" for noen, men skal vi ikke skille oss litt ut da B)

Link to comment
Share on other sites

Jeg likete looken til S2000'n godt. Og trur jeg hadde elsket den hadde den hatt hode :P hehe.. men vi har jo forskjellige meninger ;)

Nå får du jo alle Statusbassene med hode hvis det er ønskelig. Og jeg tror du vil digge disse bassene uansett om det er med eller uten stemmeskruehode ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.