Web Analytics
Jump to content

Brukt fra usa


egharstorbass

Recommended Posts

ja eg har lest tråden over med handell fra utlandet.. men eg ser på ebay etter bass og finne brukte basser som ser fine ut.. men når eg får den og vist halsen er skjeiv og den er hakkete ETC hva kan eg da gjøre?? er ikke akkurat så lett og klage til en person borte i usa

Link to comment
Share on other sites

Hvis den evt. blir skadet under frakt får du jo dette igjen på forsikringen så lenge du ikke får skrevet på kjempelav verdi for å slippe unna moms. Hvis selgeren ikke har opplyst om mangler på bassen, og du merker ting ikke er som det skal være når du får den har du i følge ebay sine regler krav på deler eller hele beløpet refundert, avhengig av hvor alvorling skaden er. Betaler du med kredittkort via paypal er du ganske så trygg på å få pengene tilbake.

Link to comment
Share on other sites

Det beste du kan gjøre er å forsikre deg om at du handler hos en seriøs fyr på eBay. Det er mange rare folk der. Men finner du folk som kommuniserer raskt og greit og som har en brukbar feedback, så er det som oftest greit. Jeg har handlet mange basser fra USA og til gode å bli lurt.

Det nærmeste jeg har kommet "lurt" er da jeg kjøpte direkte hos en bassbygger (ikke Tom Clement!!!! Skal ikke nevne navn). Men via eBay eller talkbass.com har jeg aldri blitt lurt.

Det er en risk å ta, det er ingen tvil om det. Mange selgere vil ikke akseptere noen garanti på instrumenter solgt ut av USA, og det kan man forstå. Som oftest må du akseptere at du selv er ansvarlig for evt. feil og mangler. Dersom pakken ser "mishandlet" ut når du mottar den, bør du ta bilde og dokumentere det. Da er det speditørens ansvar og du får erstattet det beløpet som står på deklarasjonen (så hvis du her har skrevet 1000 kroner på et instrument til 10.000, så har du lurt deg selv). :)

Men gjør litt research, så går det som oftest helt fint.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.