Web Analytics
Jump to content

Power Ballade


Ricky

Recommended Posts

http://soundclick.com/share?songid=7563198

Har satt sammen noen riff, som muligens kan bli til en kul ballade. Er ikke noe vokal her enda.

Hittil består låta av to vers, to chorus, pluss et langt instrumentalparti der jeg for første gang i mitt liv har brukt tapping i en solo.

I og med at dette bare er en skisse så ikke legg for mye vekt på lydkvalitet (eller cleangitaren som blir surere og surere for hver takt.. hehe)

Trommene er gjort i EZ drummer, gitarene er Guitar rig 3, og bassen med Ampeg SVX for dem intereserer seg for slikt.

Kult om noen har tilbakemeldinger på selve låta.

Link to comment
Share on other sites

Høres ut som en veldig god idè. Lett å "se" for seg melodi på kompet der. Hvis jeg skal være kritisk, er "introen" litt for lang.

Er ment at det skal være vokal sammen med gitaren som går før resten av bandet kommer inn. Blir fort litt stusselig å høre på bare den ene gitaren som spiller det samme om og om igjen ja.

Link to comment
Share on other sites

Dette var jo veldig bra ! (ser glatt bort fra introens lengde ;-) )

Likte mange av gitarideene på soloen,melodisk og Floyd-isk..

Få litt volum på gitar"svarene" rundt 2.49 da ...peis på ,don't be shy !

For å prøve å komme med innspill..siden du ber om det ;-) , så ville JEG gjort noe med lyden i powerakkordene, latt de

puste mer..blir veldig massivt,klinisk på en måte (det er kanskje det som er "in", hva vet jeg ?) Latt akkordene "sprekke" opp litt

i øvre frekvenser..vanskelig å forklare..

Lykke til videre, du spiller flott, og interessant !

Link to comment
Share on other sites

Er ment at det skal være vokal sammen med gitaren som går før resten av bandet kommer inn. Blir fort litt stusselig å høre på bare den ene gitaren som spiller det samme om og om igjen ja.

Skjønte at det var meningen med vokal der, men med det som foregikk i hodet mitt da jeg hørte det, ble det allikevel for lenge med samme tema før det skjedde noe annet hvis du skjønner meg. Det kan jo selvfølgelig bli noe helt annet med vokal, og derfor også veldig vanskelig å si noe om før den er "ferdig".

Link to comment
Share on other sites

Takker for alle hyggelige tilbakemeldinger. Når det gjelder introen prøvde jeg først å legge på synthpads, men det låt bare ekkelt og kvalmt i mine ører hehe. Har også lagt på en liten solo der, men følte det ble litt too much, så jeg bestemte meg for å la det være så lite gitarpålegg som mulig inntil vokalen er på plass.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.