Web Analytics
Jump to content

Østerock '04!!!


djbjonik
 Share

Recommended Posts

Da nærmer Østerock '04 seg med stormskritt, og det hadde vært tøft om folk stakk innom en tur for å se på alle de griseheite bandene!! Det hele finner sted i skolegården til Østerås Ungdomsskole 2/6 kl. 16.00. Masse lokale band som spiller ut over kvelden! Så dere bør ta turen!!

Vårt band spiller som nr. 4, GJETT HVEM PÅ GITAR!!! Er vi riktig heldige stikker resten av bandet også innom... Men da har vi flaks...

Link to comment
Share on other sites

Mgnus ruud, ja.. han går i 9.ende!

selv om det var platt i fjor er det ikke dermed sagt at det blir det i år også... i fjor var det få band, og de som var der var ikke helt supre... det har jo vært bra alle år utenom i fjor.. Tror det kan bli bra i år, er mange heite band, + at det er en god del bedre organisert...

Link to comment
Share on other sites

Her er det jo nesten bare positive mennesker... Var ikke videre "platt.." i fjor, varder nesten hele tiden og storkoste meg!!

Uannsett:

Tror pokkerimeg fetteren min går på den skolen. Magnus Ruud.

Kødder?? Kjenner han ikke, men veit hvem det er...

Link to comment
Share on other sites

Minner meg om den Rocky-stripa der rocky og resten av da crew er på konsert, og står helt stille med en pils i handa. så sier de: "Bra konsert, ass!" og kompisen svarer: "Vet! Men publikum var jævli tamt, ass"

:mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.