Web Analytics
Jump to content

Østerock '04!!!


djbjonik

Recommended Posts

Da nærmer Østerock '04 seg med stormskritt, og det hadde vært tøft om folk stakk innom en tur for å se på alle de griseheite bandene!! Det hele finner sted i skolegården til Østerås Ungdomsskole 2/6 kl. 16.00. Masse lokale band som spiller ut over kvelden! Så dere bør ta turen!!

Vårt band spiller som nr. 4, GJETT HVEM PÅ GITAR!!! Er vi riktig heldige stikker resten av bandet også innom... Men da har vi flaks...

Link to comment
Share on other sites

Mgnus ruud, ja.. han går i 9.ende!

selv om det var platt i fjor er det ikke dermed sagt at det blir det i år også... i fjor var det få band, og de som var der var ikke helt supre... det har jo vært bra alle år utenom i fjor.. Tror det kan bli bra i år, er mange heite band, + at det er en god del bedre organisert...

Link to comment
Share on other sites

Her er det jo nesten bare positive mennesker... Var ikke videre "platt.." i fjor, varder nesten hele tiden og storkoste meg!!

Uannsett:

Tror pokkerimeg fetteren min går på den skolen. Magnus Ruud.

Kødder?? Kjenner han ikke, men veit hvem det er...

Link to comment
Share on other sites

Minner meg om den Rocky-stripa der rocky og resten av da crew er på konsert, og står helt stille med en pils i handa. så sier de: "Bra konsert, ass!" og kompisen svarer: "Vet! Men publikum var jævli tamt, ass"

:mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.