Web Analytics
Jump to content

Hjelp til MIDI-keyboard!


ofulm
 Share

Recommended Posts

Hei! Har akkurat kjøpt et M-Audio KeyRig 49 MIDI-keyboard. Programvaren er installert og alt, men jeg har problemer med latency! Jeg går ut fra at det ikke skal være slik?

Bruker Windows XP og KeyRig programvaren som fulgte med keyboardet, og skal recorde med Cubase (har ikke prøvd å recorde ennå, pga. latency).

Edited by ofulm
Link to comment
Share on other sites

Bruker USB. Men hvertfall... Har fått vekk mesteparten av latencyen, men det er fortsatt litt igjen... Men det kan jeg leve med. Men nå oppstår problemet at KeyRig-programmet bare vil funke første gangen jeg åpner det etter PCen er slått på. Om jeg lukker det og åpner det igjen, vil det ikke funke.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Latency vekk, men KeyRig kan bare åpnes dersom det er det første programmet jeg Ã¥pner etter PCen er startet. Det betyr ogsÃ¥ at jeg ikke fÃ¥r Ã¥pnet KeyRig i Cubase, og fÃ¥r ikke spillt inn noe som helst! :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.