Web Analytics
Jump to content

Chorus og Wah.


Recommended Posts

Hei, skal kjøpe meg ny chrous nÃ¥.

hvilken mener dere er den beste?

Har sett på Voodoo lab Analog Chorus,

Tc Electronics Chorus og Visual sound H20 chorus.

noen meninger om disse? :)

Så lurer jeg også på å bytte ut Wah-en min.

det jeg lurer mest på, er hvilke forskjeller det er på forskjellige Crybabyer?

Zakk wylde, Slash, Buddy Guy, Dimebag, Kirk Hammet, Jimi Hendrix?

hvilke forskjeller er det på disse fra den orginale crybabyen?

og hvis dere har andre forslag til bedre wah-er, så kom med det :) !

Link to comment
Share on other sites

kjøp den MXR choursen som ligger til salgs på forumet her nå. Den er etter min mening mye bedre enn de andre du har der, og det er SKJELDEN de ligger til salgs. Skulle kjøpt den selv om jeg ikke hadde hatt en annen chorus.

Link to comment
Share on other sites

Søk etter jen crybaby på ebay i england, og vent til det dukker opp en med rød fasel. Dette er fantastiske pedaler. Ellers er RMC wah'ene fantastisk, faktisk helt himmelske. Styr unna alt dunlop lager. Skal du ha en "vanlig" wah er VOX-pedalen et bedre alternativ.

H2O'en er også veldi, veldig god.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.