Web Analytics
Jump to content

EMG-pickups


Steinern
 Share

Recommended Posts

Koster ca. 1400,- ny, men det må være opptil deg om den er verdt en høvding brukt.... Ville ikke gitt så mye, men det er meg... Lyden er upåklagelig, i allefall til vreng... Kommerlitt anpå hva slags pickupper du har nå anngående forskjellen...

Link to comment
Share on other sites

Guest Emperoar

Ja pickupene på Goth Exploreren er drit. Jeg anbefaler deg å kjøpe pickupene til Cerpin Taxt. Han spiller jo tross alt i fleshmetalbandet DAMNED FAUST! m/

Tror nok ikke du vil angre.

Link to comment
Share on other sites

Må få skyte inn her. Jeg lover deg, de er knall, spesielt til metal, en sjanger jeg regner med at du spiller. Grunnen til at jeg selger de er at jeg bruker fuzz ovenfor distortion (andre frekvenser og whatever), og fuzzpedaler liker ikke aktive mikker. Så som jeg nevnte, bruker du distortion, enten fra ampen eller som en pedal ala DS-1, så låter det krem. Mikkene er også nesten lydløse grunnet den innebygde preampen.

Link to comment
Share on other sites

Det er et 9v batteri, typen du bruker til brannvarslere. Det varer i ca. 1 år hvis du er flink med å ta ut jack-kabelen fra gitaren etter du har spilt, da mikkene blir skrudd på da jacken er satt inn. Det er mye mulig de varer lenger, men det er det som er anbefallt ihvertfal :)

Link to comment
Share on other sites

Det vet jeg ikke, jeg fikk en tech til å gjøre det for meg. Det skal ikke koste spesielt mye. Tror du burde få de installert med alt som trengs til rundt 100-200 kr. Det må du ut med uansett om du kjøper ny eller brukt hvis du ikke vil gjøre det selv.

Link to comment
Share on other sites

Whether you're playing power rock and roll, or overdriving your amp, there's a razor sharp attack, and incredible sustain for brilliant soloing.

Får man bedre sustain med en EMG? På gothen min er nemlig sustain mangelvare... Jeg satser nok på EMG-en din Cerpin Taxt, nå må jeg bare mase til meg litt penger... :wink: Fikk grådig lyst på den!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.