Web Analytics
Jump to content

EMG-pickups


Steinern

Recommended Posts

Koster ca. 1400,- ny, men det må være opptil deg om den er verdt en høvding brukt.... Ville ikke gitt så mye, men det er meg... Lyden er upåklagelig, i allefall til vreng... Kommerlitt anpå hva slags pickupper du har nå anngående forskjellen...

Link to comment
Share on other sites

Guest Emperoar

Ja pickupene på Goth Exploreren er drit. Jeg anbefaler deg å kjøpe pickupene til Cerpin Taxt. Han spiller jo tross alt i fleshmetalbandet DAMNED FAUST! m/

Tror nok ikke du vil angre.

Link to comment
Share on other sites

Må få skyte inn her. Jeg lover deg, de er knall, spesielt til metal, en sjanger jeg regner med at du spiller. Grunnen til at jeg selger de er at jeg bruker fuzz ovenfor distortion (andre frekvenser og whatever), og fuzzpedaler liker ikke aktive mikker. Så som jeg nevnte, bruker du distortion, enten fra ampen eller som en pedal ala DS-1, så låter det krem. Mikkene er også nesten lydløse grunnet den innebygde preampen.

Link to comment
Share on other sites

Det er et 9v batteri, typen du bruker til brannvarslere. Det varer i ca. 1 år hvis du er flink med å ta ut jack-kabelen fra gitaren etter du har spilt, da mikkene blir skrudd på da jacken er satt inn. Det er mye mulig de varer lenger, men det er det som er anbefallt ihvertfal :)

Link to comment
Share on other sites

Det vet jeg ikke, jeg fikk en tech til å gjøre det for meg. Det skal ikke koste spesielt mye. Tror du burde få de installert med alt som trengs til rundt 100-200 kr. Det må du ut med uansett om du kjøper ny eller brukt hvis du ikke vil gjøre det selv.

Link to comment
Share on other sites

Whether you're playing power rock and roll, or overdriving your amp, there's a razor sharp attack, and incredible sustain for brilliant soloing.

Får man bedre sustain med en EMG? På gothen min er nemlig sustain mangelvare... Jeg satser nok på EMG-en din Cerpin Taxt, nå må jeg bare mase til meg litt penger... :wink: Fikk grådig lyst på den!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.