Web Analytics
Jump to content

EMG-pickups


Steinern
 Share

Recommended Posts

Koster ca. 1400,- ny, men det må være opptil deg om den er verdt en høvding brukt.... Ville ikke gitt så mye, men det er meg... Lyden er upåklagelig, i allefall til vreng... Kommerlitt anpå hva slags pickupper du har nå anngående forskjellen...

Link to comment
Share on other sites

Guest Emperoar

Ja pickupene på Goth Exploreren er drit. Jeg anbefaler deg å kjøpe pickupene til Cerpin Taxt. Han spiller jo tross alt i fleshmetalbandet DAMNED FAUST! m/

Tror nok ikke du vil angre.

Link to comment
Share on other sites

Må få skyte inn her. Jeg lover deg, de er knall, spesielt til metal, en sjanger jeg regner med at du spiller. Grunnen til at jeg selger de er at jeg bruker fuzz ovenfor distortion (andre frekvenser og whatever), og fuzzpedaler liker ikke aktive mikker. Så som jeg nevnte, bruker du distortion, enten fra ampen eller som en pedal ala DS-1, så låter det krem. Mikkene er også nesten lydløse grunnet den innebygde preampen.

Link to comment
Share on other sites

Det er et 9v batteri, typen du bruker til brannvarslere. Det varer i ca. 1 år hvis du er flink med å ta ut jack-kabelen fra gitaren etter du har spilt, da mikkene blir skrudd på da jacken er satt inn. Det er mye mulig de varer lenger, men det er det som er anbefallt ihvertfal :)

Link to comment
Share on other sites

Det vet jeg ikke, jeg fikk en tech til å gjøre det for meg. Det skal ikke koste spesielt mye. Tror du burde få de installert med alt som trengs til rundt 100-200 kr. Det må du ut med uansett om du kjøper ny eller brukt hvis du ikke vil gjøre det selv.

Link to comment
Share on other sites

Whether you're playing power rock and roll, or overdriving your amp, there's a razor sharp attack, and incredible sustain for brilliant soloing.

Får man bedre sustain med en EMG? På gothen min er nemlig sustain mangelvare... Jeg satser nok på EMG-en din Cerpin Taxt, nå må jeg bare mase til meg litt penger... :wink: Fikk grådig lyst på den!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.