Web Analytics
Jump to content

Kjøp av JS-100 TR


Misfit
 Share

Recommended Posts

Heisann !

Jeg har nettopp fått et tilbud om å kjøpe en brukt JS-100TR gitar til rundt 7000 kroner. Gitaren kostet omkring 14000 ny. Og jeg er veldig intressert om noen av dere kunne gi meg noen råd om dette er et rimelig kjøp, eller om jeg kjøper katta i sekken :)

Gitaren skal visstnok ha vært lite brukt.

Link to comment
Share on other sites

100 serien er ikke så veldig gode gitarer! pass deg litt på den der..

men 700 har fast stol da , og er litt "rar" visstnok .. men det er sikkert en tone-machine :P hehe

Er noe som er spesielt med js 700 .. iallefall andre pickuper ..men 100% en helt grei gitar!

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Ja, P90 mikrofoner og fast stol.

Mest brukt som et eksempel på prisen, men absolutt en bedre gitar enn JS100. Tenker spesielt på Lo-TRS II tremoloen, ettersom dette er en brukt gitar og neppe med Edge Pro II.

Til 7.000,- er det ikke langt unna en brukt JS1000 heller. En JS100 til 7.000,- er kostbart.

Link to comment
Share on other sites

Selvom 7000,- er en grei pris i forhold til nyprisen, er jeg av den oppfatning av at nyprisen på JS-100 er altfor høy.

På de eldre modellene har du som The Euphor sier Lo-TRS, og du får ikke engang de ekte DiMarzio Paf Pro og Fred humbuckerne.

Se heller etter en RG5xx og oppover, og du får mye mer gitar for pengene..

Link to comment
Share on other sites

Takker for svarene, de har hjulpet meg mye. Holder fremdeles på å bestemme meg om hva jeg skal finne på, men jeg tror jeg kommer til å la JS 100 være hos eieren.

Har faktisk vært å snust litt på RG-1550, men er rimelig usikker enda. Det er en meget fin gitar og jeg tror jeg får hva jeg betaler for, men før jeg bestemmer meg skal jeg absolutt prøve dem ut først om det er noen mulighet for det. Kommer nok til å søke råd her uansett. Dessuten er jeg i tvil om lommeboka strekker så langt :)

Uansett er jeg rimelig sikker på at jeg klarer å finne meg en konge gitar til rundt 8000 kroner.

Takk for at dere svarte :wink:

Link to comment
Share on other sites

Veiledende er i underkant av 11.000,-.

Oops..inbilte meg at den lå på rund 14000,-, men rota nok med JEM555 :?

Personlig mener jeg at en RG-1550 ikke er vert nyprisen på rundt 10000,-En brukt RG derimot ;-)

Ellers så kan det være lurt å følge tipset til The Euphor. Om det virkelig er en JS du vil ha, så lurer du deg bare selv om du går for noe annet. Js-1000 kan dukke opp til utrolig priser bare du er på vakt. Sjekk ut www.vendolin.se, og www.musikkweb.no.

Flott å se at flere har interessen for verdens beste gitarmerke her :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ikke nødvendigvis ute etter en JS, men det hadde ikke skadet å eie en slik :lol: Kunne jo vært morro å dra den med meg ned til G3 for morro skyld og få den signert, har jo allerede betalt i dyre dommer for biletterflybiletthotell osv... så hvorfor ikke bare kjøre løpet fullt ut når man først er i gang, men det blir nok litt ekstremt hehe.

Takk for lenkene forresten skal sjekke innom der daglig =)

Link to comment
Share on other sites

jeg ville ha gått for en S470... de koster jo ikke mer enn 7000 ny nå... og de har ZR-systemet som visstnok skal være bra... har ikke prøvd det selv ennå... har selv en s1540(1670 med LoPro)... er veldig fornøyd med den... og nå så kommer jo de også med ZR... vil tro at den gitaren er den beste visst du vil ha en JS-lignende gitar... personelig så liker jeg s-serien bedre enn js-serien...

Priser på gitarimport.net

js100: 8900

jem555: 11200

s470: 6500

rg1550: 8500

men ville heller gått til ei sjappe enn gitarimport... men har jo noe å prute med ihverfall.. hehe..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.