Web Analytics
Jump to content

Ibanez JEM7D


Robin_ogn
 Share

Recommended Posts

Nyprisen er vel 20000,- og til den prisen kan du lett få tak i en brukt JEM7V.. Men om du får /den brukt til rundt 10000, så burde det vel være en god deal.

Har ikke testet 7D'en selv, men mikrofonene skal visstnok falle et sted lydmessig mellom Evolution og Paf Pro. De burde dermed være egnet til det meste.

Link to comment
Share on other sites

Ny for 12000,- er vel helt greit. Kjøper du fra USA?

HVis du har virkelig lyst på gitaren, så er det vel ikke tvil. At det er en god gitar er j0 sikkert og visst. Så det blir vel bare preferanser..

Link to comment
Share on other sites

Virker jo som han har tenkt seg den spesifike gitaren, Sandman. Så Robin, hvis det er den gitaren du vil ha synes jeg du burde gå for det, det var en god pris. men hvor kjøper du fra? husk at det blir frakt/toll i tillegg hvis du kjøper fra USA for eksempel..

Link to comment
Share on other sites

Virker jo som han har tenkt seg den spesifike gitaren, Sandman.  Så Robin, hvis det er den gitaren du vil ha synes jeg du burde gå for det, det var en god pris. men hvor kjøper du fra? husk at det blir frakt/toll i tillegg hvis du kjøper fra USA for eksempel..

Den gitaren virker bra, men jeg får ikke prøvd den pga ingen butikker i nærheten som har den.. Men jeg har regnet med toll, moms og frakt i den prisen.. så ferdig importert kommer den på 12..

Link to comment
Share on other sites

Men for metal? Hvordan er de mikkene i forhold til andre? DiMarzio er vel mest laget for solo stæsj;P å jeg liker å spille solo så det passer meg, men jeg spiller jo metal, så litt fet metal lyd hadde gjort seg... Denne gitaren sammen med en Line6 spider II, Kan dette låte bra for metal? Og vibsystemet, hvordan er det? Det som er litt kjipt er at jeg ikke får prøvd den, det er ingen sjapper som har den her i nærheten, derfor får jeg heller spørre dere..

Link to comment
Share on other sites

Vil tro at mikkene passer ok til metal, men kanskje ikke først og fremst til slik bruk. De er såvidt jeg vet hottere enn standard PAF, men ikke like hotte som Evolution mikkene.

Vibsystemet er utrolig bra. Etter min mening får du ikke tak i noe bedre enn Edge/Lo Pro Edge/Edge Pro så sånn er det ;-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.