Web Analytics
Jump to content

Xaviere gitar


ChrSB
 Share

Recommended Posts

Hei og hå.

Etter mye diskusjon her på forumet rundt de svært billige Xaviere-gitarene fra guitarfetish har jeg kommet opp med en genial ide, en slik gitar må jeg prøve. Etter mye arbeid denne måneden har jeg råd til en (to, tre eller fire) Xaviere gitarer. Da jeg i en lengre periode har hatt GAS etter en thinline-tele tenkte jeg at jeg skulle kjøre en av XV-600 series gitarene. Cluet er at jeg ikke har peil på hvilken jeg burde gå for. Planen så langt er maple fingerboard, og helst en frisk finish. Ettersom jeg kan lite om de forskjellige humbuckerne i gitarene er jeg ute etter noen som kan levere en fyldig, varm, definert vreng (no shit.)

Da jeg er i godt humør for tiden håper jeg på å bestille så snart som mulig.

- ChrSB

Edited by ChrSB
Link to comment
Share on other sites

Ja, klart det, var noe av hovedpoenget.

Kommer til å gå enten for denne eller denne. Poenget er at sagnene sier at rosewood gir en mer rund og/eller fyldig lyd, vet dog ikke om det er sant. Hvilke alternativ er mest egnet? Har forøvrig mest lyst på maple.

Edited by ChrSB
Link to comment
Share on other sites

Maple ftw! Det skal jeg ha på den fremtidige prosjektstratten min òg :) Syns først og fremst det ser fint ut, også er det veldig behagelig å bende på, og generelt. (IMO). Lyden en får fra gripebrettet tror jeg er ganske overvurdert... :huh: Tenk på hvor lite tre(masse av gitaren) det er i forhold til kropp, hals, osv da. Men pirker fins det over alt :) Har du lyst på maple, gå for maple! Gitaren var jo overall skikkelig fresh! :D

Link to comment
Share on other sites

Hehe. Jeg går for maple. Og en siste ting, er P-90 puppene i gitaren noe å anbefale?

Skulle bestille nå, men ble usikker på hva slags frakt jeg skulle gå for. Noen innspill?

Og er det 25%toll av varen?

Edited by ChrSB
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hodeløs i dag. Utrolig komfortabel og spillevennlig øks, spesielt når man står oppreist i flere timer på øving.  
  • Har du bilder, så hjelper det oss veldig. 
  • Hei Jeg skal selge en JEM fra 2003 som jeg har hatt noen år, men jeg har ikke peiling på gitar og det er så mange modeller at andre gitarer på Finn er lite hjelp i. Eneste jeg har er prisen jeg kjøpte den for i 2014. Den har original kasse og to små hakk i finish. Hvordan kan jeg finne en pris å sette på Finn?
  • En TBX-kontroll gjør vel forresten ikke så mye mer enn gradvis å bypasse seg sjøl over 5, hvilket resulterer i en kraftigere resonanstopp i lav diskant. Mye det samme kan oppnås billigere ved å bytte til et 1 Mohm potensiometer. 
  • Hvis du vil ha flere lyder enn du noen gang kommer til å bruke: http://www.deaf-eddie.net/ Jeg har hatt det moro med Chromacaster-koblingen hans. Fordelen med denne er at gitaren fungerer som en helt vanlig Stratocaster i ytterposisjonen. To av koblingene, N + B i serie og N + B i parallell er faktisk også ytterst brukbare, låter  mellomposisjon på henholdsvis humbuckere og Telecaster. Trepickups-koblingene med én ute av fase er også morsomme, men kanskje mer til hjemmeøving enn live.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.